Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a lányom még szűz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lányom még szűz?

Figyelt kérdés

Jó tanuló, bejár suliba, gimnazista, ezzel nincsen gond.

Viszont mostanság egyre többször nem alszik itthon, házibulikba jár, vagy csak simán ott alszik valami Zsófinál. Tavaly is eljárt, de kevesebbet, mint most. Amikor bemegyek a szobájába, és Facebookozik, bezárja a beszélgetéseit. Sokat nyomja a telefonját. Egyszer voltunk egy fehérnemű boltban, ahol mutatott egy ilyen combfix szerűséget, hogy az jó állna neki, erre én mondtam neki, hogy egy 17 éves szűz lánynak nem kell ilyen. Erre csak lefelé nézett, és ment tovább.

Az a gyanúm, hogy talán már szexel. Ti mit gondolnátok? Szerintetek szexel?

17 éves. Okos lány és szép is.

2013. okt. 29. 14:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Anyuka, kérem kapaszkodjon meg, de a lánya MÁR RÉG NEM SZŰZ!!!

ez van...természetes dolog. :S

2013. okt. 29. 15:49
 22/32 anonim ***** válasza:
Azért van a szád hogy megkérdezd,ha jól nevelted fel a lányodat őszinte lesz hozzád.
2013. okt. 29. 16:00
 23/32 anonim ***** válasza:
17 évesen nem lenne meglepő.
2013. okt. 29. 16:14
 24/32 anonim ***** válasza:

De jó, hogy egy szülői is ír ide! :DD

Amúgy gondolom már leírták, hogy minden bizonnyal, akár fűvel-fával is összefeküdhetett... Házibuliban pia, akár még drogokat is kipróbálhatott...

Szóval ja, ezt elcseszted! :D De biztos vagyok benne, hogy a bizalmába tudsz még férkőzni, hogy elmondjon mindent. Visszafogni már felesleges, tényleg csak hogy tudd mi van vele és tanácsokkal szolgálhass neki, ilyenek :)

2013. okt. 29. 18:15
 25/32 A kérdező kommentje:

Annyira furcsa... A lányom, az egyetlen lányom szexel!

Köszönöm a normális válaszokat.

2013. okt. 29. 18:44
 26/32 anonim ***** válasza:

# 25

és ha fia lenne, akkor is így érezne?

2013. okt. 29. 18:50
 27/32 A kérdező kommentje:
Van egy fiam is. Ő még szűz, de nála egészen máshogyan érzem ezt. Legfőképpen azért, mert fiú, és nem ő eshet teherbe, a másik meg az, hogy ő nem jár el sosem.
2013. okt. 29. 19:24
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a lányod rendszeresen ott alszik Zsófinál, aki még soha nem járt nálatok. Csak nekem furcsa ez?
2013. nov. 7. 21:49
 29/32 anonim válasza:
Zsófi
2018. márc. 29. 22:15
 30/32 anonim válasza:
Istenem....17 éves. Szerintem nem probléma ha egy lány 17 évesen veszti el a szüzességét, akkor lenne baj, ha még csak 14 évesen viselkedne így, de mindegy, ez csak az én véleményem. Mindenesetre beszélj vele, mert az biztos, hogy rejteget valamit és valószínű, hogy az nem csak a szüzessége elvesztése.
2018. aug. 5. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!