Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányom még szűz?
Jó tanuló, bejár suliba, gimnazista, ezzel nincsen gond.
Viszont mostanság egyre többször nem alszik itthon, házibulikba jár, vagy csak simán ott alszik valami Zsófinál. Tavaly is eljárt, de kevesebbet, mint most. Amikor bemegyek a szobájába, és Facebookozik, bezárja a beszélgetéseit. Sokat nyomja a telefonját. Egyszer voltunk egy fehérnemű boltban, ahol mutatott egy ilyen combfix szerűséget, hogy az jó állna neki, erre én mondtam neki, hogy egy 17 éves szűz lánynak nem kell ilyen. Erre csak lefelé nézett, és ment tovább.
Az a gyanúm, hogy talán már szexel. Ti mit gondolnátok? Szerintetek szexel?
17 éves. Okos lány és szép is.
Anyuka, kérem kapaszkodjon meg, de a lánya MÁR RÉG NEM SZŰZ!!!
ez van...természetes dolog. :S
De jó, hogy egy szülői is ír ide! :DD
Amúgy gondolom már leírták, hogy minden bizonnyal, akár fűvel-fával is összefeküdhetett... Házibuliban pia, akár még drogokat is kipróbálhatott...
Szóval ja, ezt elcseszted! :D De biztos vagyok benne, hogy a bizalmába tudsz még férkőzni, hogy elmondjon mindent. Visszafogni már felesleges, tényleg csak hogy tudd mi van vele és tanácsokkal szolgálhass neki, ilyenek :)
Annyira furcsa... A lányom, az egyetlen lányom szexel!
Köszönöm a normális válaszokat.
# 25
és ha fia lenne, akkor is így érezne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!