Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányom még szűz?
Jó tanuló, bejár suliba, gimnazista, ezzel nincsen gond.
Viszont mostanság egyre többször nem alszik itthon, házibulikba jár, vagy csak simán ott alszik valami Zsófinál. Tavaly is eljárt, de kevesebbet, mint most. Amikor bemegyek a szobájába, és Facebookozik, bezárja a beszélgetéseit. Sokat nyomja a telefonját. Egyszer voltunk egy fehérnemű boltban, ahol mutatott egy ilyen combfix szerűséget, hogy az jó állna neki, erre én mondtam neki, hogy egy 17 éves szűz lánynak nem kell ilyen. Erre csak lefelé nézett, és ment tovább.
Az a gyanúm, hogy talán már szexel. Ti mit gondolnátok? Szerintetek szexel?
17 éves. Okos lány és szép is.
Miért, hogyan állok hozzá? Nem értem a problémát.
Általában mindent megbeszélünk, de ilyesmit még sosem mondott el nekem. Pedig meghallgatnám... És most nem akarok tolakodónak tűnni, mert neki is kell magánélet, de mégis szeretném tudni. Viszont nem vagyok túl gyakorlott abban, hogy hogyan beszéljek vele a szexről. Sajnos ez az én hibám...
"bejár suliba" - Ezt külön említeni kell??? Baj van a mai fiatalokkal, ha ez erény. :S Nálam ez ALAP volt. NA mindegy, csak meglepett.
És ki ez a Zsófi? Mit tudsz róla? Mióta merül fel a neve? Lányod barátaiköréről mit tudsz? HA jól sejtem semmit. :S
Eljár, bulizik. Ettől még nem szükségképpen fog szexelni, de a lehetősége meg van rá, főleg ha szép, akkor többen akarják megfektetni, mint a ronda társait. Ez elég evidens.
Combfixes harisnya. Attól mert egy szexisebb (alapjáraton "bemutatásra" készült) fehérneműre azt mondja jól állna, az annyit jelent, hogy jó az ízlése. És a combfixesben nem fülled be a punci!!! Erre valahogy senki nem gondol csak arr,a hogy ezt le sem kell venni és máris meg lehet b..ni a viselőjét. :S Ehh.
Mindegy, 17 éves lány, tételezzük fel, hogy kicsit klisés így az ő olvasatában is azt jelenti egyilyen ruhanemű, hogy meg akarja mutatni valakinek, és neki is AZ jut eszébe róla. Elvégre 17 éves és nincs fából. A hormonok már régen dühöngeni kezdenek és a kortársai ilyentájt már bőven nem szüzek.
Barátja van/volt? MIt tudsz róla?
Jó, hogy zárja a fb beszélgetéseit. Az privát dolog, nem igazán tartozik rád.
"Sokat nyomja a telefonját." - Mint minden korabeli tini.
Szerintem jó eséllyel nem szűz már. A kérdés, hogy erről miért nem tudsz, és miért nem említesz egy pasit sem a kérdésedben. Ezek szerint titokban pasizik. Ami a bizalmatlanság jele, ami meg a nem annyira jó szülő-gyerek kapcsolat jele. Aminek a vége a folyamatos képmutatás, átverés, és nem fogsz tudni róla ha éppen füvezett egy jót.
#12: Azt mondta, volt egy barátja, de nem tartott sokáig a dolog.
Zsófi az osztálytársa. Mutatta képen. Egyszer hazavittük őt, ennyit tudok róla...
"Lehet, hogy van barátja, lehet, hogy nincs, csak valami szexpartnere van..."
"vagy csak simán ott alszik valami Zsófinál."
Van baj!
Nekem az lenne az első kérdésem, hogy miért nem tudsz a lányodról? Nem érdeklődsz? Miért? Nem mondja el? Mi oka van titkolózni?
Mert megkérdezni, hogy: "Kislányom, van barátod? Jársz valakivel? Ez nem ciki. Mert ha igen a válasz akkor meg lehet kérdezni, hogy mikor mutatná be. Vagy ilyesmi.
Könnyedén fel lehet hozni csak akarni kéne. De itt nagyon a strucc meg a homok esete sejlik fel nekem. :S
Ő átjár Zsófihoz, de Zsófi nem jár át hozzátok?
Most jöttél a falvédőről, vagy várjuk meg a 6:20-ast?
ha tényleg jó kapcsolatod van vele akkor le tudtok ülni beszélgetni és rákérdezel. egyébként semmi baj sincs akkor, ha nem szűz, ha normálisan volt nevelve nem fogja magát mindenkinek odadobni. nem lehet egy ennyi idős lányt pórázon tartani. manapság 15-16 évesen vesztik el (ahogy én is , sőt még be se töltöttem akkoriban)
biztosra mi nem tudjuk megmondani, csak a lányod, de ha nem szűz, akkor sem dől össze a világ, ez az élet rendje, ha mondhatok ilyet. ilyen korban már igényli és kívánja nem is kicsit, nem csak ő, mások is. nyitottnak kell lenni ma már többmindenre. remélem nem várjátok el tőle hogy tartogassa a házasságig mert ugysem fogja. 30eévvel ezelőtt még természetes volt hogy ennyi idősen a "gyerekek" nem szexelnek.
fel kell fogni, ő NEM kisgyerek már, akármilyen nehéz is egy szülőnek ezt elfogadnia. egyszerűen csak be kell látni, elkezdtek felnőni.
Csajok jellemzően akkor titkolóznak magánéletükről szüleik előtt, ha olyannak érzik a családi légkört, amibe nem fér bele az, hogy nyíltan felvállaltan járjanak egy sráccal, és vele kettesben legyenek.
Ezért inkább azt mondják szüleiknek hogy barátnőikkel mennek bulizni, ahol néha jobban elengedik magukat, engednek néha egy-egy srácnak, és még ha valakivel komolyabban terveznének, akkor is csak titokban találkozgatnak, amit egy idő után normálisabb srác rossz néven szoktak venni (mondván hogy miért akarja őt rejtegetni a csaj szülei elől, miért nem mutathatja be a csajt szüleinek, ha nem azért mert szégyelli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!