Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy építsem le őket? Szóljak be nekik vagy csak nevessek az egészen?
21 éves lány vagyok, hárman vagyunk szobatársak.
A másik két lány korához képest eléggé gyerekesen és bután viselkedik, véleményem szerint ennyi évesen már tudni kellene hogy nem szekáljuk a másikat olyanért, amiről nem tehet.
A helyzet az, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tesznek a melleimre. Viccnek szánják, viccesnek tartják magukat, de már nagyon unalmas. Kifiguráznak, hogy kicsi...holott szerintem annyira nem is kicsi, na meg először nézzenek magukra. Az igazság az, hogy nekem elég jó alakom van, ehetek bármennyit, nem hízok, jól érzem magam, ők pedig eléggé ducik, mégsem jutna eszembe soha, hogy erre megjegyzést tegyek. Persze nagymellűek.
De nekem az a véleményem, és az a tapasztalatom, hogy a férfiak többsége nem a mell alapján talál egy csajt vonzónak, hanem az összkép és az arc a lényeg, na meg a személyiség.
Tegnap épp azt kérdezte meg tőlem az egyik nagy kuncogva, mikor vetkőztem zuhanyzás előtt, hogy nem fogom-e majd rosszul érezni magam a mellem miatt, ha le kell vetkőznöm egy pasi előtt. Na akkor elszakadt a cérna. De mosolyogva megmondtam, hogy semmi okom rá, aki szeret, az a melleimet is fogja szeretni.
De ez a hideg reakció sem használ, folyton szekálnak. Nem értem miért. Nem beképzeltségből, de megnéznek a pasik és ismerkedni is szeretnének, most szégyenkezzek mert nincsenek hatalmas dudáim?
Majd valakinek ez fog tetszeni, nem?
Kb ilyenek:
nem nagyok, de a testalkatomhoz szerintem arányos, feszesek és kerekek.
Kiköltözni nem akarok, nem adom meg nekik azt az örömet.
Tényleg ennyire szégyellni való lenne egy ilyen mell?
Ők biztosan állítják, hogy a pasik fel sem izgulnak egy ilyenre mert nagyon gyerekméret...
Kérlek őszintén írjatok!
Sehogy... az ilyen emberek már le vannak épülve szellemileg, meg lelkileg is eléggé ahhoz, hogy neked semmit ne kelljen csinálni.
Amúgy se kell mások véleményével foglalkozni, főleg ha olyanokról van szó, akik semmit nem jelentenek neked. Barátnőnek pedig nagyon is jó lennél és nem az alakod miatt... :) Úgy hogy nem hiszem, hogy lenn miért aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!