Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy építsem le őket? Szóljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy építsem le őket? Szóljak be nekik vagy csak nevessek az egészen?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, hárman vagyunk szobatársak.

A másik két lány korához képest eléggé gyerekesen és bután viselkedik, véleményem szerint ennyi évesen már tudni kellene hogy nem szekáljuk a másikat olyanért, amiről nem tehet.

A helyzet az, hogy rosszindulatú megjegyzéseket tesznek a melleimre. Viccnek szánják, viccesnek tartják magukat, de már nagyon unalmas. Kifiguráznak, hogy kicsi...holott szerintem annyira nem is kicsi, na meg először nézzenek magukra. Az igazság az, hogy nekem elég jó alakom van, ehetek bármennyit, nem hízok, jól érzem magam, ők pedig eléggé ducik, mégsem jutna eszembe soha, hogy erre megjegyzést tegyek. Persze nagymellűek.

De nekem az a véleményem, és az a tapasztalatom, hogy a férfiak többsége nem a mell alapján talál egy csajt vonzónak, hanem az összkép és az arc a lényeg, na meg a személyiség.

Tegnap épp azt kérdezte meg tőlem az egyik nagy kuncogva, mikor vetkőztem zuhanyzás előtt, hogy nem fogom-e majd rosszul érezni magam a mellem miatt, ha le kell vetkőznöm egy pasi előtt. Na akkor elszakadt a cérna. De mosolyogva megmondtam, hogy semmi okom rá, aki szeret, az a melleimet is fogja szeretni.

De ez a hideg reakció sem használ, folyton szekálnak. Nem értem miért. Nem beképzeltségből, de megnéznek a pasik és ismerkedni is szeretnének, most szégyenkezzek mert nincsenek hatalmas dudáim?

Majd valakinek ez fog tetszeni, nem?

Kb ilyenek:

[link]

nem nagyok, de a testalkatomhoz szerintem arányos, feszesek és kerekek.

Kiköltözni nem akarok, nem adom meg nekik azt az örömet.

Tényleg ennyire szégyellni való lenne egy ilyen mell?

Ők biztosan állítják, hogy a pasik fel sem izgulnak egy ilyenre mert nagyon gyerekméret...

Kérlek őszintén írjatok!

2013. okt. 27. 21:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

A kövér disznók mindig kompenzálni próbálnak valamivel. Jelen esetben a két díszsertés irigy rád, ezért szekálnak.

Nem kell a büszkeséged miatt szívni két degenerálttal. Röhögd ki őket majd költözz egy másik szobába értelmes csajok közé.

2013. okt. 27. 22:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy szerinted arányos vagy, a karcsú testhez kis mell való.
2013. okt. 27. 22:08
 13/23 anonim ***** válasza:
Bennem sajnos nagyon sokáig nyomot hagyott. A tizenéves korom nagy része az önbizalom hiányommal együtt telt el. Mára már kihevertem, szinte csak röhögök az egészen. De, most hogy így látom őket jó pár év után, röhögök rajtuk, annyira gusztustalanul néz ki némelyik. Kiélt a fejük, meghíztak, egyszerűen brr. A köreikben mozgó fiúk csak úgy teszik rájuk a negatív jelzőket. Tudod, mindig visszanyal a fagyi ;)
2013. okt. 27. 22:09
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy segítettetek és megértetek, a válaszok erőt adtak és úgy döntöttem, hogy a legközelebbi ilyen jellegű beszólásnál mosolyogva megmondom nekik,hogy kicsit kevésbé feltűnően egye meg őket a sárga irigység, meg hogy nagyon szánalmas, hogy önbizalomhiányból és frusztráltságból megkeresik a kákán a csomót és attól érzik kevésbé csúnyának magukat a hájaik miatt.

Majd elküldöm őket pszichológushoz. :P

2013. okt. 27. 22:10
 15/23 Szergej55 ***** válasza:
Aranyszabály: nem foglalkozunk fogyatékosokkal. Innentől nincs miről beszélnünk.
2013. okt. 27. 22:13
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd őket a francba, ezek tiszta debilek. Költözz át másik szobába, ne mászkálj ilyen emberek közelébe, még a végén rossz hatással lesznek rád. Kerüld el őket olyan nagy ívben, amennyire csak lehet, és ne szólj hozzájuk. Rájuk se nézz, szinte kezeld őket levegőnek, mintha ott sem lennének. Az ember egyik titkos fegyvere, ha csak szimplán leszarja a többi embert.
2013. okt. 27. 22:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azért csesztetnek mert elégedetlenek magukkal és látják h sokkal jobb alakod van és téged csesztetnek h ne érezzék magukat rosszul amikor levetkőzöl előttük, hanem az enyhíti az irigységüket ha szekálnak és megpróbálják elérni h te érezd magad rosszul...... Nyugi tapasztalatból mondom h mindig az kritizálja a másikat aki nincs megelégedve önmagával, irigy másra...... elég gyerekes viselkedés, és amúgy meg ha valaki hájas, dagadt akkor egyértelmű h a melle is nagyobb, az is zsírosodik, de ezerszer jobb a te kis formás feszes melled mint az ő lógós zsíros puha, löttyedt csöcsük ami leeseik a combjukra majd , idős korukra az övükbe fogják tűrni nehogy rálépjenek :) Ha vicceset akarsz mondani mondj annyit h jó kicsik a melleim de legalább én tükör nélkül is meg tudom nézni a puncim ;) ....... (arra célzok h a nagy gyomrától nem látja. ha nem esne le :D ) De nyugodj meg jól látod a helyzeted valóban sokkal előnyösebb a kis feszes melled, én például egy husibb csajra nem tudnék semmilyen körülmények között felizgulni...... Ne idegeskedj rajtuk, hidd el sokan vannak így h más szemében a szálkát is a sajátjukba meg a gerendát se..... Örülj neki h vékony vagy és formás az számít főleg, a mellméret nem számít (nekem legalábbis nem) aki szeret úgy se ez miatt fog és valóan el fogja fogadni akármilyen is :) Nekem is volt olyan nőm h 2-szer akkora mellem van mint neki és egyáltalán nem zavart sőt nagyon izgató volt a kis formás cicije, egyedül őt zavarta h olyan kicsi holott tényleg kegyetlenül oda voltam érte :)
2013. okt. 27. 22:20
 18/23 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg attól, aki beszól: "mindjárt itt a tél, jön a disznóvágási szezon. Ti elmentek rá?"
2013. okt. 27. 22:21
 19/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtök válaszát, nagyon sokat jelent lelkileg. :)
2013. okt. 27. 22:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se menjél át Te is személyeskedésbe, jól csináltad idáig. Annyival oltsd le őket, hogy ne legyenek gyerekesek ennyire, és kész. Ha szereted magad, akkor nincs baj, ha meg zavar, úgyse tudsz mit tenni ellene. Szóval viseld el, és punktum :)
2013. okt. 27. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!