Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt az a lány, aki ma 14.39-kor egészen a Moszkva tér mellett a Szilágyi Erzsébet fasoron sétált?
Figyelt kérdés
Talán halvány rózsaszínű ruha volt rajta (nem emlékszem pontosan), viszonylag vékony testalkata volt, szép arc, sötét, hosszú haj, szolizott bőr...
Járműről láttam, így sajnos nem tudtam odamenni hozzá.
2013. jún. 10. 21:10
1/10 anonim válasza:
facebookra írd és osszátok
vagy veledutaztam.hu
2/10 anonim válasza:
cya én vagyok az! Te vagy az aki a kukáskocsiról úgy bámult???
6/10 anonim válasza:
Szóval akkor ezt lehet úgy is érteni, hogy rózsaszín, cicababa, kirívó ruha volt rajta, anorexiás, szép arca -a sminktől- sötét hosszú póthaj, szolizott barna bőr.
Hm. Tipikus plázar*bancra utal.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem volt anorexiás...
2013. jún. 10. 21:25
8/10 anonim válasza:
Hát én nem jártam ma arra,és nem vagyok cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!