Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy nálam idősebb srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nálam idősebb srác, egyszer visszautasítottam, azóta nem ír rám. Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval már lassan egy éve ismerem, egyszer megkérdezte hogy nem járnék-e vele, beszélgettünk facebookon, tényleg kedves volt. Miután visszautasítottam még vagy kétszer beszéltünk, utána nem reagált arra amit írtam (többnyire csak köszöntem amikor fent volt). Mennyi az esélye hogy szóba áll még velem, vagy mit tegyek hogy újra beszélhessek vele?
2013. okt. 27. 11:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha megpróbálkoznál az őszinteséggel?

Megírod, hogy ugyan továbbra sem érzed azt, hogy párodnak el tudnád képzelni, de hiányzik a társasága, és szeretnéd, ha gyakrabban beszélgetnétek.

Lehet, hogy így is azt fogja mondani, hogy neki ez így nem kell, de legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad.

2013. okt. 27. 11:35
 22/29 anonim ***** válasza:

"alapból nem vagyok olyan 'pasizós' meg plázacicás lány, talán ezért nem is értettem ezt."

Hülyeség.

Ez értelem függő.Kicsit gondolkodsz rajta akkor észreveszed.

Gondolat menet.Tetszel neki,te visszautasítottad.Lehet ebből barátság?->Nem!

Mert attól még ugyan úgy tetszel neki,és idővel megint többet akar.Majd megint koppan.

Látod nem nehéz ez.Csak kicsit gondolkodni kell.

2013. okt. 27. 11:35
 23/29 A kérdező kommentje:

Igazad van, így tényleg nem gondolkodtam el rajta...

Az őszinteség... Háát... Nem is tudom... Attól félek hogy kiröhögne, és akkor nem csak szemétnek, hanem szánalmasnak is tartana...

Lehet inkább hagyni kéne végleg...

2013. okt. 27. 11:39
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem fog kiröhögni.Főleg azért mert tetszel neki.

Ha szeretnéd beszélj vele.Vagy akkor tényleg felejtsd el.

De szerintem ha őszintén beszélsz vele akkor nincs probléma.Szerintem azért te is többet érzel mint barátság

2013. okt. 27. 11:55
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Most össze vagyok zavarodva...
2013. okt. 27. 12:09
 26/29 anonim ***** válasza:

Oh te lány.

Mitől vagy összezavarodva?

2013. okt. 27. 12:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Mindentől! ><
2013. okt. 27. 12:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Na mesélj
2013. okt. 27. 12:22
 29/29 anonim ***** válasza:
korotok?
2013. okt. 27. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!