Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nálam idősebb srác, egyszer visszautasítottam, azóta nem ír rám. Mit tegyek? (bővebben lent)
Az a baj h a fiúk nem tudnak egy lánnyal normális barátságban lenni, ha vonzódnak hozzá. Mivel vszeg meg is bántottad így még kevesebb az esély. Persze mindenre van kivétel, de ha Te nyomulsz rá, akkor gondolni fogja h csak hülyíted.. Sztem ha azonnal azt mondtad volna neki h legyünk csak barátok, akkor is megbántottad volna, viszont a döntés mindig az Ő kezében lett volna, nem pedig elfelejtve.
Sok sikert! ;DDD
Figyelj, te lekoptattad őt, ő pedig azt tette, ami a legjobb ilyenkor:lekopott.
Ezek után szerintem teljesen felesleges keresni vele a kapcsolatot.Ki akarna olyan emberrel barátkozni, aki iránt többet érez.
ÉS neked sem értem, hogy mi okod lenne olyannal barátkozni, akit lekoptattál.
Lekoptattad, barátnak meg nem kellesz neki, nem ír rád.
Most akkor ezek után mit vársz, komolyan? Nő létemre néha még nekem is elég nehéz megérteni egyes nők logikáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!