Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mennyire értékelnétek ezt?
Én hatalmas dolognak tartanám és megbecsülném azt aki munkát és fáradtságot nem kímélve tesz azért hogy tetszen, kedveskedjen nekem.
24F
Nekem az jön le a kérdésből, hogy egy lány azt tervezi, hogy lefogy, hogy jó legyen egy pasinak. Ha ez igaz, hááát, te tudod kérdező, személyes tapasztalat, hogy van esély, de kérdés az hogy megéri egy pasi miatt? Ráadásul nem hiszem, hogy nagyon szép kapcsolat lenne, hogy kövéren nem, de vékonyan már kellenél.
Miért nem lehet hogy azért lefogyni, hogy magaddal elégedett legyél?
Kérdező... én lefogytam és akinek azelőtt nem kellettem mert kövér voltam hirtelen rám tapadt és lerázni nem tudtam, persze én nem is miatta fogytam le.
A lényeg, hogy találtam nála jobbat belsőleg,külsőleg
Ha az alakodon akarsz változtatni mindenképpen magadnak kell tetszened és nem másnak megfelelni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!