Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik szexkapcsolatban vagytok nektek tényleg semmit sem jelent a csaj?
egy lyuk és párszor használjátok és vége?
egy férfival nemrégiben kezdtem egy szexkapcs. és 6x voltunk együtt eddig, nem tudom ezt mire vélni már
23/L
26/F
Jobb helyeken kedvelik egymást a felek, csak ugye annyira nem, hogy kapcsolatot is kezdjenek az illetővel, mert annyira azért nem jó csaj/pasi, vagy van valami számukra elfogadhatatlan jellemhibája.
ne is véld semmire, ez csak szex.
Addig még a csaj csak egy "eszközként" tekint rám, addig én sem fogok másképp tenni.
Egyébként benne van a nevében /szexkapcsolat/, szóval nem szabad soha többet remélni egy ilyen kapcsolattól, mint amire hívatott.
Saját tapasztalatból mondom, hogy ha egyoldalu érzelmek kerülnek egy ilyen kapcsolatba, akkor azt már nem szabad folytatni, mert valamelyik fél nagyon nagyot fog csalódni, és csak a szenvedés vár rá..
ingyen p*na.
mindössze ennyit jelentesz annak a valakinek.
arra, hogy belémszeret:)
anélkül nem szexelek pasival,hogy nem érzek semmit iránta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!