Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom hiáány? 17/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom hiáány? 17/f

Figyelt kérdés

A csajok, haverok aztmondják nemnézek ki rosszul..sőt...de én mégsem vagyok megelégedve magammal..főleg nem az arcommal..:S Pedig sokan mondták hogy helyes vagyok...de eddig még nemvolt barátnőm.. :S

Sokszor veszem észre hogy lányok bámulnak..és amikor oda nézek akkor hirtelen elkapják, és lehajtják a fejüket...de olyan is volt hogy tovább néz a szemembe...Én meg nemtudom hogy, hogy és mit reagáljak erre...ezért inkább többször nemnézek rájuk, és kerülöm a szem kontaktust..de érzem hogy engem néz..://

Tudom hogy ez csicska dolog..és hogy beszari vagyok, mett még flörtölni, sem tudok..meg barátnőm sem volt...de egyszerüen ameddig magamat csunyának látom nemtudok semkit se tenni...

Ha nem tul össze-vissza írtam..akkor esetleg valaki tudna tanácsot adni?:c

17/f

2013. okt. 23. 21:07
 1/7 anonim válasza:

Szerintem nem baj, ha nem bájologsz minden lánynak. Ha van valaki, aki nagyon tetszik, akkor menj oda hozzá és pl kezdj el vele dumálni. Amúgy ha egy lány téged néz, nyugodtan nézd te is és mondjuk rá is mosolyoghatsz!

Biztos, hogy nem vagy csúnya, csak te érzed így! Nincs veled semmi baj, nagyon sok ember önbizalom hiányos, járj el pszichológushoz és ne hidd, hogy az ciki!

2013. okt. 24. 11:58
 2/7 anonim válasza:
Ameddig nem vagy megelégedve magaddal, mások sem lesznek. Én se vagyok mindig. De gondolj erre, és javítsd a kisugárzásod, hogy ha rádnéz valaki, ne az jusson az eszébe, amit leírtál:)
2013. okt. 25. 20:39
 3/7 anonim válasza:
Figyelj,én lány vagyok és tudom milyen az, amikor semmi önbizalma sincs az embernek,mert nekem is sokszor van így és igazából ilyenkor az a legjobb ha ha arra hallgatsz amit mondanak.Mert ők olyannak látnak amilyen vagy és ha azt mondják helyes vagy, akkor így van.És amúgy még ne volt nekem sem emiatt barátom,de pozitívan kell hozzáállni. Hajrá ;D
2013. okt. 26. 01:35
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. okt. 26. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyira bírom az ilyeneket...Hogyha elvileg minden rendben van veled, akkor miért vagy beszari?-.-" Én is ilyen voltam csak annyi különbséggel, hogy rám nem mondta senki, hogy helyes vagyok :) És sikerült összeszednem magamat, szóval szerintem te ne panaszkodj :D Neked biztos könnyebb lenne :)
2013. okt. 29. 07:16
 6/7 anonim ***** válasza:
hüle kölyök. én néger vagyok, igy nehezebb szokkal, még is lány ismerősöket szerezek elég szokat, ráhuzom oket pitszi fekete kukiszomra.
2013. nov. 24. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
En meg azt mondom ne magaddal legyel elfoglalva, mert attol megbezarkozottabb lehetsz, hanem nezd meg azt a lanyt aki tetszik nwked, hogy kezelne egy kozeledest barkitol, es ha ugy latod, hogy tudja helyen kezelni, akkor ne tokolj, csak lazan az elejen dobj be valami temat... ;)
2020. ápr. 7. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!