Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek más típusú nő kell "csak szexre" mint barátnőnek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 22:13
1/9 anonim válasza:
Akivel van valami gond ami miatt barátnőnek nem lenne okés, de szexre elég inteligens meg a külseje is elég jó :) 23/F
3/9 anonim válasza:
A csak szexre egy sokkal nagyobb halmaz
4/9 anonim válasza:
Sexre?Szerintem egy barátnő kielégítí a vágyaimat,és én is az övét,és ráadásul a belső értékei is fontosak.Sosem kerestem csak sexre lányt.
26/F
5/9 anonim válasza:
Csak szexre általában csak a külső tulajdonságokat figyelik és azt hogy mennyire könnyen adja meg magát
Barátnőnél a könnyen megadja magát dolog rizikósan hangzik
6/9 anonim válasza:
Aki csak szexre kell, ott az számít a leginkább, hogy hogy néz ki. Aki barátnőnek kell, ott is számít a kinézet, de kevésbé, ott a belső a leglényegesebb és hogy hosszú távon jól érezze magát vele a csávó. Hogy kelljen neki, csak ő.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, nekem pont fordítva van. Aki csak szexre kell, ott a kinézete kevésbé érdekel, jó legyen vele a szex, kb ennyi a lényeg. Viszont egy barátnőtől már lényegesebben többet várok el.
8/9 anonim válasza:
en peldaul teljesen mas kinezetu lanyt kepzelek el szexre, mint baratmonek..
9/9 anonim válasza:
Nekem nem. Nekem kell a nő a szexre és nem kell barátnőnek egy sem. Így nincs sem azonosság sem különbség a típusukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!