Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez?
Szóval , van egy lány aki tetszik (legyen neve Ágnes), és a legjobb barátnője az osztályból , az az egyik ismerősöm (itt Hajnalka).
Szóval, most a kezdetektől magyarázom el ,hogy úgy ahogy megértsétek! Lehet kicsit hosszú lesz!
Hajnalkával még 2 éve ismerkedtem meg , zeneiskolában , igaz 2 évvel idősebb nálam , azóta eléggé sokat beszélgettünk.
Ő osztályt ismételt , mert sokat hiányzott betegség miatt , szóval már osztálytársam.
Ágnes pedig egy másik iskolából jött lány , akibe mondhatni hogy első perctől kezdve belezúgtam .
Aztán persze múlt az idő , sokat beszélgettem szinte mindenhol kettőjükkel (külön-külön) , közbe ők is jó barátnők lettek.
Egyik nap elárultam Hajnalkának hogy tetszik nekem Ágnes , aztán megkértem Hajnalkát hogy kérdezze meg Ágnestől hogy érez- valamit irántam , persze úgy hogy nem mondja el a nevemet, erre Hajnalka persze hogy elmondta .
Jó , azután úgy nem volt semmi...
Mostanság meg mikor megemlítem Ágnest Hajnalkánál , akkor folyton azt mondja hogy "NEM FOG ÖSSZEJÖNNI , MERT NEM ÉREZ IRÁNTAD SEMMI" , pedig Ágnessel elégé jókat szoktunk facebookon beszélgetni , és ez addig fajult , hogy inkább hagyom mind a kettőt , mert ugye az ember ugyanolyanokkal barátkozik!
14/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!