Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik?

Figyelt kérdés

...olyan, aki mindig mindent őszintén mondd, vállalva, hogy megbántja ezzel a másikat - őszinte

kicsit hirtelen haragú,mediterrán típus.

okos,nem közönséges.

vékony testalkatú,alacsony.

2013. okt. 24. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én szívesen ismerkednék ilyen lánnyal. csak személyiség kérdése.
2013. okt. 24. 15:48
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Hogy egy nyitott könyv nekem, és úgy játszhatnék vele, ahogy kedvem van, összezavarhatnám bármikor.

Azonban egy dologra felhívnám a figyelmet, ami fölött manapság könnyen elsiklik az ember fia lánya:

bunkóság is not equal őszinteség

2013. okt. 24. 16:06
 13/18 A kérdező kommentje:

"Hogy egy nyitott könyv nekem, és úgy játszhatnék vele, ahogy kedvem van, összezavarhatnám bármikor. "

akkor tévedsz ;)

2013. okt. 24. 16:07
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Azt, hogy anyukája nem tanította meg disztingválni. Kár.
2013. okt. 24. 16:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudok viselkedni,már elnézést.Bocsánat,hogy nem vagyok olyan felszínes,színlelt mosollyal,mindenhez jó pofát vágó egyén,mint az emberek 90%-a...
2013. okt. 24. 16:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha elég idős és értelmes, akkor én kifejezetten örülnék az ismeretségének. :D

25/F

2013. okt. 25. 00:16
 17/18 anonim ***** válasza:

húha teljesen engem írtál le és szerintem jól vagy úgy ahogy vagy jobb mintha kétszínű alattomos kis kényes liba lennél és ezt a fiúk tapasztalatom szerint szeretik legalábbis az én társaságomban mert nekem sokan azt mondják őszintén tudnak velem beszélni és ez JÓ maradj olyan amilyen vagy és ne "ÁLARCOS" kétszínű ember legyél

L

2013. dec. 17. 19:13
 18/18 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok!!!:DDD NE zavarjon!! Ne akarj megváltozni senki és semmi miatt!!! Amúgy engem első látásra (úgy, hogy még meg sem szólaltam ) nagyon sokan ferde szemmel néznek rám de amikor megismernek általában nagyon jó barátok leszünk. Csak az a gond h a szülők meg se akarnak ismerni és ezért úgy ahogy vagyok a többségük elítél valamilyen szinten. De ez engem már hidegen hagy.
2015. ápr. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!