Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják hogy egy 13éves lány még nem ért semmihez?
Bocs tudom a kérdést sokan szekálni fogják de úgy gondolom hogy a 13éveseknek nem a barbe való meg a hasonlók viszont tényleg vannak hülye 13éves k**vák de ettől még nme minden 13 éves ilyen! pedig a válaszolók közül (a többi kérdésre) mindenki sorban szidja a 13évesekt hogy hogy képesek gondolkodni a szex témán stb stb
úgy gondolom értelmes leány vagyok sokat olvasok sokat sportolok de érdekelnek a pasik és foglalkoztat a szex is persze nem akarom most elveszíteni csak azzal akit szeretek!
Miért kell lalacsonyítani a ku**ákhoz a normálisakat csakis a koruk alapján???? igenis sokat tudok az életről és apofonokról érettebb vagyok mint egyesek gondolnák!!
léteznek szóróanyagok, mindenki erről beszél és minden fent van a neten!
az írásjelekkel nincs jó viszonyom és a helyesírással se de ezért nem kell elítélni senkit van egy barátnőm aki nem tud egyáltalán helyesen írni mert nagyonsokat volt beteg az előző években és emiatt hiányzott az órákról ezért mindent hallás alapján ír le...
Sziasztok.
Úgy vélem, az utolsó válaszoló valóban éretten látja a témát, kora ellenére.
A kérdezőnek csak annyit mondanék, hogy azért hiszik a 13 évesekről, hogy k.rvák, mert az embereknek szokása a kategorizálás, és ezt általában a negatív tulajdonságok alapján teszik. Tehát ha néhány 13 éves már annyira "érett", hogy szexeljen is, és még büszke is rá, akkor rájuk ragasztják, hogy a 13 évesek már csak ilyenek.
Helyesen látod amúgy a problémát, és jól teszed, hogy tanulsz, barátkozol, de még egy ideig maradj csak ennél a szintnél.
Egyetlen dolgot szeretnék csak megcáfolni. 13 évesen nem lehet senkinek sok tapasztalata, nem tudhat sokat az életről (esetleg úgy érezheti). Ha így lenne, mi lenne egy 50 évessel, az meg már mindent tudna?? Ezzel nem bántani akarlak. Szerintem csak összekevered azzal, hogy esetleg tájékozottabb vagy a korodbelieknél.
Szép napot!
Üdv: 19L
tudom tudom... NEM szoktam követelőzni a szüleimtől,nem idegesítem a tanárokat (csak azzal h ha hülye vagyok a feladatokhoz :P) és nem kapok hisztirohamot viszont tanulok rendesen... szval tiszta rendes gyerekvagyok de olyan vagány fajta :D lázadóó és tudom hogy mennyibe kerül kifizetni a villanyszámlát meg a részleteket és azt is tudom hogy a szüleim ezért mennyit dolgoznak... viszont azt nemszeretem ha több takarítást várnak tőlem mint maguktól mert én speciális sportiskolába járok és fizikai munkát is végzek korábban megyek el mint ők i és este néha később is jövök haza!
a munkahelyen ha fáradt vagy és rosszabul dolgozol akkor nincs semmi extrém max észreveszi valaki vagy nem megy annyira de ált ernnyi viszont
ha én nem csinálok valamit vagy fáradt vagyok akkor az a jegyeken látszik vagy tovább kell bentmaradni az eddzőteremben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!