Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják hogy egy 13éves lány még nem ért semmihez?

Figyelt kérdés

Bocs tudom a kérdést sokan szekálni fogják de úgy gondolom hogy a 13éveseknek nem a barbe való meg a hasonlók viszont tényleg vannak hülye 13éves k**vák de ettől még nme minden 13 éves ilyen! pedig a válaszolók közül (a többi kérdésre) mindenki sorban szidja a 13évesekt hogy hogy képesek gondolkodni a szex témán stb stb

úgy gondolom értelmes leány vagyok sokat olvasok sokat sportolok de érdekelnek a pasik és foglalkoztat a szex is persze nem akarom most elveszíteni csak azzal akit szeretek!

Miért kell lalacsonyítani a ku**ákhoz a normálisakat csakis a koruk alapján???? igenis sokat tudok az életről és apofonokról érettebb vagyok mint egyesek gondolnák!!

2009. nov. 12. 19:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

léteznek szóróanyagok, mindenki erről beszél és minden fent van a neten!

az írásjelekkel nincs jó viszonyom és a helyesírással se de ezért nem kell elítélni senkit van egy barátnőm aki nem tud egyáltalán helyesen írni mert nagyonsokat volt beteg az előző években és emiatt hiányzott az órákról ezért mindent hallás alapján ír le...

2009. nov. 12. 20:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Te evvel vigasztalod magad?
2009. nov. 12. 20:21
 13/21 A kérdező kommentje:
gondoltam ha azt írom hogy nem akarom elveszíteni mindenki érteni fogja hogy a szüzességre gondolok!
2009. nov. 12. 20:21
 14/21 A kérdező kommentje:
nem vigasztalásból csak ez internet lehettem volna ő is ... érted...
2009. nov. 12. 20:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jó hogy feltetted ezt a kérdést, mert ezt én sem értem. Én is 13 éves lány vagyok, kitűnő tanuló vagyok elsőtől kezdve és ebben az évben sem voltak eddig túlságosan rossz jegyeim... Van barátom mondjuk még nem olyan rég óta de az biztos, hogy akármeddig is leszek vele én nem fogom elveszteni a szüzességemet 15 alatt! Nem tartom értelmét, hogy hamarabb kezdjem a szexuális életet. És engem is foglalkoztat egy kicsit a szex téma, de szerintem ez 13 évesen teljesen normális. És ez, hogy érdekel, még nem azt jelenti hogy most azonnal el fogom veszteni a szüzességemet. De nagyon szánalmasnak tartom azokat a lányokat akik így 13 évesen már túl vannak elég sok aktuson, mert azt hiszik ez a divat, meg az ha cigizik meg iszik. Majd meglátják egy pár év múlva ők is, hogy milyen szánalmas kis csitrik voltak 13 évesen.
2009. nov. 12. 21:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Úgy vélem, az utolsó válaszoló valóban éretten látja a témát, kora ellenére.

A kérdezőnek csak annyit mondanék, hogy azért hiszik a 13 évesekről, hogy k.rvák, mert az embereknek szokása a kategorizálás, és ezt általában a negatív tulajdonságok alapján teszik. Tehát ha néhány 13 éves már annyira "érett", hogy szexeljen is, és még büszke is rá, akkor rájuk ragasztják, hogy a 13 évesek már csak ilyenek.

Helyesen látod amúgy a problémát, és jól teszed, hogy tanulsz, barátkozol, de még egy ideig maradj csak ennél a szintnél.

Egyetlen dolgot szeretnék csak megcáfolni. 13 évesen nem lehet senkinek sok tapasztalata, nem tudhat sokat az életről (esetleg úgy érezheti). Ha így lenne, mi lenne egy 50 évessel, az meg már mindent tudna?? Ezzel nem bántani akarlak. Szerintem csak összekevered azzal, hogy esetleg tájékozottabb vagy a korodbelieknél.

Szép napot!

Üdv: 19L

2009. nov. 12. 23:26
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy 13 éves lánynak valóban sok mindenhez kell értenie.Matematikához,történelemhez és főleg a magyar helyesíráshoz.Most kezd majd önnálló véleménye lenni,és megismerni önmagát,saját egyéniségét,ha nem sikkad a nagy átlagba és nem kezdi utánozni a divatmajmokat.Meg kell tanulni ismerkedni,beszélgetni bárkivel,annak lenézése nélkül.És mivel a szexet is tanulni kell,ezért annak elméleti részét is el kell sajátítani.De szerintem csak azért kipróbálni,hogy ne maradjunk le a szomszédlánytól, azért nem kell.Majd ha itt lesz az,akivel szerelemből saját maga akarja megtenni,és el tudná képzelni,hogy ezzel a fiúval az örökkévalóságig együtt tudnának élni,majd azzal kell megtenni.Ez 13 éves korban szerintem fel sem fogható.Hiszen egy percet nem dolgozott,nem kell rezsivel meg kiadásokkal foglalkoznia.Fogalma nincs a nagybetűs életről.És bár nagyon fontos a szex,de van még egy pár más fontos dolog is.Amit ilyen korban a hasonló korú fiúk egész másképp gondolnak.
2009. nov. 13. 13:47
 18/21 anonim ***** válasza:
13:47-es vagyok.Lemaradt, hogy majd ha a tini, felfogja, hogy nem csak "jogai" vannak ( Pl tanár bosszantása, követelődzés a szülőknél, hisztirohamok valami érdekében),hanem kötelességei is,melyek még le is vannak írva (Pl.Legjobb tudása szerint tanulni és viselkedni)Majd akkor elmondhatja,hogy kezd felnőtté válni.De addig csak gyerek, egy gyerek meg ne szexeljen. Arról nem beszélve, hogy mikor rájön, hogy csak guminő helyett használták, akkor az nagyon tud fájni.
2009. nov. 13. 14:25
 19/21 A kérdező kommentje:

tudom tudom... NEM szoktam követelőzni a szüleimtől,nem idegesítem a tanárokat (csak azzal h ha hülye vagyok a feladatokhoz :P) és nem kapok hisztirohamot viszont tanulok rendesen... szval tiszta rendes gyerekvagyok de olyan vagány fajta :D lázadóó és tudom hogy mennyibe kerül kifizetni a villanyszámlát meg a részleteket és azt is tudom hogy a szüleim ezért mennyit dolgoznak... viszont azt nemszeretem ha több takarítást várnak tőlem mint maguktól mert én speciális sportiskolába járok és fizikai munkát is végzek korábban megyek el mint ők i és este néha később is jövök haza!

a munkahelyen ha fáradt vagy és rosszabul dolgozol akkor nincs semmi extrém max észreveszi valaki vagy nem megy annyira de ált ernnyi viszont

ha én nem csinálok valamit vagy fáradt vagyok akkor az a jegyeken látszik vagy tovább kell bentmaradni az eddzőteremben..

2009. nov. 13. 18:01
 20/21 A kérdező kommentje:
nem mellesleg nekem már nem most kezdett önálló véleményem lenni 8évesen is kentem a rizsát és hallgattam a Tankcsapdát meg Alvint (anyámék szidtak érte rendesen :D) Szerintem a vélemények már egész kiskorban kialakulnak...
2009. nov. 13. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!