Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják hogy egy 13éves lány még nem ért semmihez?
Bocs tudom a kérdést sokan szekálni fogják de úgy gondolom hogy a 13éveseknek nem a barbe való meg a hasonlók viszont tényleg vannak hülye 13éves k**vák de ettől még nme minden 13 éves ilyen! pedig a válaszolók közül (a többi kérdésre) mindenki sorban szidja a 13évesekt hogy hogy képesek gondolkodni a szex témán stb stb
úgy gondolom értelmes leány vagyok sokat olvasok sokat sportolok de érdekelnek a pasik és foglalkoztat a szex is persze nem akarom most elveszíteni csak azzal akit szeretek!
Miért kell lalacsonyítani a ku**ákhoz a normálisakat csakis a koruk alapján???? igenis sokat tudok az életről és apofonokról érettebb vagyok mint egyesek gondolnák!!
itt sok tini ténylerg csak a szexről írkál,m hogy igy dugni meg úgy
még nincs sok élettapasztalatok akárhogy is művelt vagy és nyílt
Nem piszkálni akarlak de ilyenkor tényleg koncentrálj a sulira! Ilyenkor alapozod meg a jövőd. A többi kis csicska kvát meg le kell szarni. Én is azt teszem :D
16/L
Csak azt hiszed hogy érettebb vagy a többi 13 éves lánynál.
Pár év múlva olvasd vissza magad, nagyot fogsz röhögni magadon! :D
Ha annyira értelmes lennél,akkor meg tudnál fogalmazni rendesen 8 sort.Raknál írásjeleket is. 13 éves korban valóban beszélni kell a szexről,mert meg kell szerezni hozzá az alapismereteket.Hoyg egyáltalán miről beszélünk,hogy működik,mik a betegségei,hogy lehet védekezni és mi mivel jár.
Beszélni kell róla,de nem csinálni.Mert sem testileg sem lelkileg nincs itt az ideje.Az hogy tetszik a másik nem,az meg természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!