Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják hogy egy 13éves lány még nem ért semmihez?

Figyelt kérdés

Bocs tudom a kérdést sokan szekálni fogják de úgy gondolom hogy a 13éveseknek nem a barbe való meg a hasonlók viszont tényleg vannak hülye 13éves k**vák de ettől még nme minden 13 éves ilyen! pedig a válaszolók közül (a többi kérdésre) mindenki sorban szidja a 13évesekt hogy hogy képesek gondolkodni a szex témán stb stb

úgy gondolom értelmes leány vagyok sokat olvasok sokat sportolok de érdekelnek a pasik és foglalkoztat a szex is persze nem akarom most elveszíteni csak azzal akit szeretek!

Miért kell lalacsonyítani a ku**ákhoz a normálisakat csakis a koruk alapján???? igenis sokat tudok az életről és apofonokról érettebb vagyok mint egyesek gondolnák!!

2009. nov. 12. 19:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

itt sok tini ténylerg csak a szexről írkál,m hogy igy dugni meg úgy

még nincs sok élettapasztalatok akárhogy is művelt vagy és nyílt

2009. nov. 12. 19:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
amit leírtál, az mind jó a te szemszögedből, de mentsd el kérlek, és úgy tedd el, hogy 5 év múlva elő tudd venni! olvasd vissza akkor. elhiszem, hogy intelligens vagy, mert nagyon szépen meg tudod magyarázni amiről azt hiszed, hogy tudod, de apám politikus és aláírom neked hogy agyból aztán mindent ki lehet magyarázni, csak lehet hogy nem az van mögötte. ezen gondolkodj el!
2009. nov. 12. 20:00
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
Tartsd magad ahhoz, amiket írtál. Olvass sokat, tanulj jól, barátkozz stb. És akkor nem fogsz beletartozni a 13 éves buta kislányok közé.
2009. nov. 12. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
8 órai vagyok, ne értsd félre, az "érettebb vagyok" és "sokat tudok az életről és a pofonokról" részhez szólt amit írtam, a többivel kapcs nincs miről beszélni, nem gondolom hogy k*rva lennél vagy ilyesmi
2009. nov. 12. 20:02
 5/21 anonim ***** válasza:
53%
Jól sejtetted. Ezzel az a baj, hogy ha esetleg teherbe esnél, (mert semmi sem véd 100%-osan) akkor mit csinálnál. Belehalhatsz a szülésbe/a szüleid kitagadhatnak/a pasi ott hagyhat/meghalhat a gyerek/nem tudod felnevelni/depressziós leszel/a suliba ahol eddig tanultál nem mehetsz vissza/a testednek lőttek/valamint a gyerekedet, majd érdekelni fogja, hogy az anyja miért lett anya 13 évesen.
2009. nov. 12. 20:02
 6/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem piszkálni akarlak de ilyenkor tényleg koncentrálj a sulira! Ilyenkor alapozod meg a jövőd. A többi kis csicska kvát meg le kell szarni. Én is azt teszem :D

16/L

2009. nov. 12. 20:04
 7/21 anonim ***** válasza:
23%
Bocs az offért, de puruttyaaaaaa xD
2009. nov. 12. 20:04
 8/21 anonim ***** válasza:
61%

Csak azt hiszed hogy érettebb vagy a többi 13 éves lánynál.

Pár év múlva olvasd vissza magad, nagyot fogsz röhögni magadon! :D

2009. nov. 12. 20:05
 9/21 anonim ***** válasza:
60%
Puruttya xDDDD Vegyél gépzsírt és dobáld meg vele a legközelebbi csövest, majd pózolj pedomacival vagy Cirmivel XDDDD
2009. nov. 12. 20:05
 10/21 anonim ***** válasza:
63%

Ha annyira értelmes lennél,akkor meg tudnál fogalmazni rendesen 8 sort.Raknál írásjeleket is. 13 éves korban valóban beszélni kell a szexről,mert meg kell szerezni hozzá az alapismereteket.Hoyg egyáltalán miről beszélünk,hogy működik,mik a betegségei,hogy lehet védekezni és mi mivel jár.

Beszélni kell róla,de nem csinálni.Mert sem testileg sem lelkileg nincs itt az ideje.Az hogy tetszik a másik nem,az meg természetes.

2009. nov. 12. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!