Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerted meg a mostani párod? (:
A bátyámon keresztül!Amint megláttam tudtam,hogy ő az igazi!!!!Imádjuk egymást nagyon!14 voltam mikor összejöttünk!Ő életem NAGY szerelme!!!!
21/L
Barátnőimmel sétálni indultunk.Amikor volt osztálytársaikkal összefutottunk.És köztük volt ő is :)
Szerelem első látásra :) Nagyon remélem hogy sokáig együtt leszünk.:)
egy haveromnál találkoztam vele :)
én 17F, ő 16L fél éve vagyunk együtt
mi együtt brigádoztunk talaly nyáron....de nem nagyon tűnt fel nekem...
ő akkor volt 18 éves...és nekem meg akkor volt a 20 szülinapom...mindenki köszöntött fel sorban....ő is...de nagyon csodálkozott hogy 20 vagyok...mondta hogy nem nézek ki annyinak...:D
utána meg...hát kivogatott magához..hogy együtt dolgozzunk...de én nem értettem hogy mit akar...de valahogy már én is mentem utána...
no azóta együtt vagyunk....vagyis már 1 éve és majnem 2 hónapja....szeret és én is szeretem...imádom...
ő életem szerelme...mindent meg lehet beszélni vele...mindent..
Egy könyvtárban dolgozom. a mostani párom interneten találtam
.Mégpedig úgy hogy a könyvtárban egyszer belépve hagytam az msn-em.A kis suhancok mindenféle trágárságot írtak az összes partneremnek.Győztem kimagyarázni hogy nem én voltam.Viszont ezáltal felhívtam az illetőt akit kiszemeltem és egyeltalán nem bántam hogy így történt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!