Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kéne nektek ez a nő? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne nektek ez a nő? Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 12. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem női szemmel nem kéne :/ :D
2009. nov. 15. 00:35
 12/15 anonim válasza:
Azt nem értem, ha a csaj emellé a kor és külső mellé még építészmérnök és gazdag is, akkor hogyan kellhet neki a Hegedűs D Géza, aki barátok között is van vagy 63 éves, és mégcsak nem is tartja különösebben jól magát.
2009. nov. 15. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:

ki az a Hegedűs D Géza?

nagyon nem vágom :/ :D

2009. nov. 15. 01:00
 14/15 anonim ***** válasza:
00.48-asnak:Hegedűs D.Géza még véletlenül sem 63 éves...fiatalabb,és jóval fiatalabbnak is néz ki.Főleg hosszú,szőke hajjal-mi szerint tényleg jól tartja magát.Nem játszik a Barátok köztben.Nem tudom,honnan szedted ezeket az információkat...
2009. nov. 15. 07:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, úgy tűnik, nem tudsz szöveget értelmezni, és ezen jót röhögtemXD Az egyik megjegyző azt írta, hogy "barátok között", egy szóval sem említettei, hogy a BK-ben játszik.

Barátok között is csak x éves -> ez így egy mondásXD

2009. nov. 15. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!