Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy barátot elcsábí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy barátot elcsábítani?

Figyelt kérdés
Régóta barátok vagyunk, de én elkezdtem többet érezni iránta, majd teljesen belezúgtam. Hogy tudnám elérni, hogy ne csak barátként gondoljon rám? Hogy rájöjjön, hogy én is lányból vagyok, hogy esetleg még lehetne is köztünk valami?

2013. okt. 21. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Ginával.
2013. okt. 21. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Sz.opd le abból érteni fogja
2013. okt. 21. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy a többi férfit: szemkontaktust, keresd a társaságát stb. Remélhetőleg érteni fogja és lépni fog.
2013. okt. 21. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát... kösz a egyetlen normális választ, utolsó. :) Csak az a baj, hogy mivel jóban vagyunk, ezért az ilyen szemkontaktust meg ilyeneket félek, hogy nem is veszi észre, vagyis nem tulajdonít neki jelentőséget...

Tudom, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha elmondanám neki, de szerintem abból biztos, hogy semmi nem lenne, csak hirtelen megijedne és eltávolodnánk egymástól.

Azért kéne valahogy rávezetni... :/

2013. okt. 22. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy férfi észreveszi, ha egy lány nagyobb figyelmet fordít rá. Sűrűn keresd a tekintetét, mosolyogj rá, többször érintsd meg, ha valahol egyedül van, menj oda hozzá, érdeklődj iránta, akár dicsérd...stb. Tudjátok Ti lányok, hogy kell ezt!:)

Biztos, hogy venni fogja a lapot legalább azon a szinten, hogy valamiért jobban figyelsz rá és ha kicsit egyszerűbb lélek, csak szóvá teszi, ha meg tapasztaltabb, akkor lép is. Persze az is jó kérdés, hogy alaphangon milyen a kettőtök kapcsolata, mi megengedett kettőtök között stb.

2013. okt. 22. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy ő alapból nagyon közvetlen ember, tehát nála egy baráti kapcsolatba simán beleférnek olyan dolgok, amik esetleg másnál már nem, és ezért nehezebb így, hogy többet, de ne legyek túl nyomulós. De köszi az ötleteket, majd próbálkozok. :) Aztán csak veszi majd gy idő után a lapot... :D
2013. okt. 22. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!