Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy barátot elcsábítani?
Hát... kösz a egyetlen normális választ, utolsó. :) Csak az a baj, hogy mivel jóban vagyunk, ezért az ilyen szemkontaktust meg ilyeneket félek, hogy nem is veszi észre, vagyis nem tulajdonít neki jelentőséget...
Tudom, hogy az lenne a legegyszerűbb, ha elmondanám neki, de szerintem abból biztos, hogy semmi nem lenne, csak hirtelen megijedne és eltávolodnánk egymástól.
Azért kéne valahogy rávezetni... :/
Szerintem meg egy férfi észreveszi, ha egy lány nagyobb figyelmet fordít rá. Sűrűn keresd a tekintetét, mosolyogj rá, többször érintsd meg, ha valahol egyedül van, menj oda hozzá, érdeklődj iránta, akár dicsérd...stb. Tudjátok Ti lányok, hogy kell ezt!:)
Biztos, hogy venni fogja a lapot legalább azon a szinten, hogy valamiért jobban figyelsz rá és ha kicsit egyszerűbb lélek, csak szóvá teszi, ha meg tapasztaltabb, akkor lép is. Persze az is jó kérdés, hogy alaphangon milyen a kettőtök kapcsolata, mi megengedett kettőtök között stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!