Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti járnátok egy biszex csajjal?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ki van ellene és ki az aki elfogadná a helyzetet.2013. okt. 21. 19:48
11/17 anonim válasza:
A biszex nem azt jelenti, hogy egyszerre mind a két nemből akar magának egy partnert, hanem azt, hogy tud vonzódni érzelmileg és szexuálisan is egy férfihoz és egy nőhöz is egyaránt. Kétlem, hogy bárki is ilyen utópisztikus hármas szerelmi kapcsolatban gondolkozna csupán azért, mert biszex.
12/17 anonim válasza:
simán, nyitott vagyok az extrém dolgok felé
13/17 anonim válasza:
Én nem járnék egy biszex lánnyal, számomra furcsák a biszexek..
14/17 anonim válasza:
Aki a saját neméhez vonzódik az homoszexuális és nem kell szépíteni mindenféle kitalált Leszbi biszex akárminek!
15/17 anonim válasza:
Ha egy nőt szeretek felőlem sorozatgyilkos is lehet... :D
16/17 anonim válasza:
Én nem. Marci se járt jól vele.:D
17/17 anonim válasza:
Nem igazán szeretnék. Persze ha mondjuk jóideje ismerem és szeret engem, meg minden akkor elfogadnám. De mindenképp mondja el, számít sokat ha bízik bennem ennyire. Kicsit az a baj ezzel hogy "dupla annyi konkurenciát" is látnék ebben. Közvetett ismerősöm járt bi lánnyal, és mesélte hogy egyszer sétáltak, meglátott egy nagyon feltűnően vonzó nőt a srác, és nem csak a srác nézte meg, hanem a barátnője is utánnafordult. Számomra kicsit "fura" helyzet lenne. Nem tudom elmagyarázni. Szerintem egy nő ne tudja már milyen egy nővel :D az legyen a mi dolgunk. De ha minden másban összhang van és szeretjük egymást, el tudnám fogadni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!