Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti járnátok egy biszex csajjal?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ki van ellene és ki az aki elfogadná a helyzetet.2013. okt. 21. 19:48
2/17 anonim válasza:
Abszolút! De csak ha bevonnád a másik csajt jó sok hármas szexre :D
4/17 anonim válasza:
Nem tök mindegy, hogy biszex vagy hetero, ha velem van? Úgysem fekhetne le nőkkel sem.
Szóval igen.
7/17 anonim válasza:
Igen. Semmi kivetnivalót nem látok ebben.
8/17 anonim válasza:
lehet, hogy kiröhögnél, de én ki szeretnék próbálni egy 3-as kapcslatot két biszex lánnyal. Nem csak dugás szintjén, hanem rendes, együtt élős, akár még szerelmes kapcsolatként is. Simán lehet, hogy valaki két embert szeret. Milyen jó lenne már, ha egy ilyen háromszög kialakulna, és együtt élne mindhárom ember :)
9/17 anonim válasza:
10#
És boldogan élnétek amíg meg nem haltok ugye? Kicsit sok az optimizmus. Mi van akkor, ha a 2 nő szép lassan egyre jobban egymásra talál téged pedig fokozatosan kirekesztenek?
10/17 anonim válasza:
#9: nyolcas válasz, nem tizes.
Hivatalosan ilyen kapcsolatot nem lehet bejegyeztetni sehol. Előbb-utóbb nekem is lépni kéne valamerre, gyerek, stb. Egyelőre csak tudni szeretném, hogy milyen lehet egy ilyen kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!