Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogy viszonyul ahhoz hogy egy fiú körül van metélve?
Jobb így. Tisztább esztétikailag szebb. Nekem jobban tetszik.
21L
Nekem semmi bajom vele. Gondolom, az illető zsidó, a zsidók kultúrájához pedig hozzátartozik. Nem lenne kizáró ok.
19/L
*Nekem semmi bajom vele. Gondolom, az illető zsidó, a zsidók kultúrájához pedig hozzátartozik. Nem lenne kizáró ok.
Nekem pont ez lenne a kizáró ok.
Nem feltétlenül zsidó az illető, nem csak vallási megfontolásból végeznek körülmetélést - és egyébként sem csak a zsidók, hanem más közel-keleti népek is, pl. az arabok is.
Körülmetélést fitymaszűkület esetén is végeznek, egyszerű egészségügyi okból is.
Mellesleg sok pozitív hatása van, pl. a hímvessző egyszerűbben tisztán tartható, nem gyűlik fel alatta a smegma, és így kevésbé okoz méhnyakrákot a nőknél...
Viszont mivel semmi nem védi,így a fertőzéseket is egyből elkaphatja...Szóval fityma nélkül ez a tisztántartás és védelem is relatív!
Speciel én még nem láttam metélt férfit.Nem tudom hogyan reagálnék,filmben már láttam és nem volt úgy bajom.
Nekem csúnyább volt mint egy nem metélt farok.
Viszont jóval érzékenyebb, így a srácot orában kilehet nyírni:D
Épeszű pasit aztán beszélhetnél rá, úgyse vállalná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!