Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez valamit irántam a lány? Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi!
Van egy lány akibe beleszerettem már lassan 1 hónapja, egy helyen dolgozunk én őrként ő pedig az üzlet alkalmazottja. A lány észrevette hogy beleestem. 2 napja hallottam a kolléganőtől aki az én kollégámnak mondta és ő közölte velem, hogy állítólag én zaklatom a lányt (akit szeretek) és hogy ő szólt a részlegvezetőnek. (Ha ez így lenne akkor én most már 2 napja munkanélküli lennék!!!) A kolléganőnél aki ezt "kitalálhatta" visszakérdeztem (neveket nem említve) és ő azt mondta hogy szó sincs arról, hogy én zaklatnám a lányt. Korábban már eljutottam odáig, hogy futtatni akarja a köröket.
Ezek után miután a húgomat is megkérdeztem mint nőt ő is és én is ugyanarra jutottunk mely szerint:
1. A kolléganő féltékeny lehet?!
2. A nők csak viszonzott érzelmű kapcsolatra (nő és férfi) féltékenykednek?
3. Ti mire gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!