Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom ha ilyen vagyok?
16/L
Az egyik fiú ismerősöm aki nekem nagyon tetszett, már szerelmes voltam beléje, és én is tetszettem neki, de nagyon nem ismert. Mikor megismert jobban azt mondta, hogy bolond vagyok és nemnormális:( Soha nem lesz barátom meg sok hasonló dolgot vágott a fejemhez. Ez nagyon letablózott. Nem vagyok csúnya, mindenki szerint irigylésre méltóan szép vagyok, de szerintem nem:S
Az életem nem a bulik, az italok és a drogozás körül forog. Szeretnék tanulni tovább, ezért nagyon tanulok. Imádok sétálni, főleg Ősszel. Szeretek verseket olvasni, főleg a szomorúakat. Valahogyan nagyon hatnak rám.
Ha meglátom, hogy valaki szenved azt nem bírom és elkezdek könnyezni. Mutklór néztünk egy zsidós filmet és majdnem kirohantam az osztályból mert már nem bírtam tovább, a többiek meg viccelődtek. És még én vagyok a hülye. Volt egy lány ismerősöm aki tényleg beteg szerencsétlen és piszkáltál, lögdösték én meg rájuk szóltam és utána én voltam a rossz. És mindig azt mondják ha nem változok meg akkor soha nem lesz barátom:(

Miért adsz mások véleményére?Főleg ha ilyen bunkón adja elő?
Tuti lesz barátod,kár sírnod.

de lesz.
3......2......1......na mennek a privik

Amúgy meg nincs veled baj.Egy része pozitív.
Az,hogy érzékeny vagy meg megint nem baj.Igaz néha kellemetlen.De ha tudja kezelni az ember akkor nincs baj :)

"bolond vagyok és nemnormális:( " Ez olyan aranyos :D
Te vagy az én emberem kérdező. :D Keress fel!

7es.
Te minden lánynak ezt írod :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!