Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden megyek először nőgyógyászhoz. Eléggé parázok. Mire számítsak? A vizsgálat milyen hosszú?
Először is szoknyában még nem voltam, így arról nem tudok nyilatkozni... Ha jó fej a doki akkor rajtad maradhat, de fel kell tűrni, így ha szégyenlős vagy semmi hasznát nem veszed...
A vizsgálat nem hosszú, ha csak egyszerű rutinról van szó... Felülsz a székbe, a doki vesz fel gumikesztyűt, amire valami síkosító anyagot tesz. Ezután felnyúl, ha jól emlékszem két ujjal, a másik kezével meg a hasadat nyomja... Kicsit tapogatózik bent, ami nem a legkellemesebb érzés, de nem kell tőle félni, mert nem fáj vagy ilyesmi, csak furcsa. Ha nem talál semmi bajt akkor kb 1 perc alatt kész is vagytok ezzel a részével. Kérdéseket is szoktak feltenni a ciklusoddal kapcsolatban. Ha nincs panaszod akkor tényleg hamar megúszod :)
Ne parázz, én anno az első vizsgálatomat egy bunkó dokinál tudtam le, és túl éltem ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!