Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik lehetnek jelek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek jelek, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

már mondta h szimpátia megvan, de több nem lesz ha jóformán csak msn-en dumálunk...

de nagyon szégyenlős / beszari, nemtudom leirni h milyen... nem mer kezdeményezni semmit se... :(((

én meg nem tudok hogy...

tippek???

ha van valami konkrét kérdés akkor válaszolok, ha az segit a válaszadásban...

előre is köszi, 14/L

2009. nov. 11. 20:28
 1/8 A kérdező kommentje:
a fiú nemsokára 17 lesz ^^
2009. nov. 11. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Bakker xD Egós pics@ xD Nem nem mer kezdeményezni xD Nem akar xD Ha csak MSN-en beszéltek, akkor nem is igazán ismer/nem is lát téged nagyon + majdnem nagykorú. Nem akar egy kis pisissel járni. Ekkora poént xD
2009. nov. 11. 20:31
 3/8 A kérdező kommentje:

de lát, minden nap tal a suliban, meg már voltam is nála...

kabbe

nem kell sértegetni...

értelmes válaszokat kérnék...

2009. nov. 11. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Igaza van az első válaszolónak, le "beszari"zod, azt akivel járni akarsz? Akkor meg is érdemled hogy ne kezdeményezzen, kezdeményezz te, mutasd meg hogy te nem vagy "beszari".. kis csitri
2009. nov. 11. 20:57
 5/8 A kérdező kommentje:
kapjátok be
2009. nov. 11. 21:19
 6/8 A kérdező kommentje:
ÉS ELB@SZTAD, MERT EGY SZÓVAL SE MONDTAM - IRTAM H JÁRNI AKAROK VELE!!!!!!!!
2009. nov. 11. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

most mit kell lehordani! nem talált jó kifejezést arra hogy a "kiszemelt" félénk, háát akkor próbálj meg te lépni valamit de óvatosan mee akkor lehet hogy "megilyed" és.... esetleg kérd meg hogy kísérjen haza, haza értél puszi az arcára, vagy útközben "véletlenül" ;) megbotlasz és "beleesel a srác karjaiba"

ennyi ötletem van

17/F !!!!!

2009. nov. 11. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Akkor miert ebbe a tema-ban irod? Semmi köze ezek szerint a szerelem/szexhez.
2009. nov. 12. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!