Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szerintetek ciki?
"Megbeszéltük, hogy nem szeretkezünk minden nap"
Ti se vagytok normálisak..
Zavarna. Ha megbeszéljük, hogy nincs minden nap szex, amit nyilván nem szórakozásból beszéltünk meg ( ezt mindkét fél tudja), akkor illik tiszteletben tartani /alkalomadtán pláne nem hisztizni órákig-napokig akkor, ha nem kapsz "testet"/.
Kőműves mellett egy 14 órás műszak után, amikor mondjuk aljzat betonozás van, és én hordom a betont, nagyon nincs kedvem a lefekvésen túl semmihez. Én ezekért beszéltem meg a párommal, hogy vannak- lesznek olyan napok, amikor nem csináljuk, mert örülök ha élek. Ő elfogadta, és tiszteletben tartja, ha nem tenné, akkor sok kellemetlenség érne engem is pl.: a fáradtságtól nem állna fel, vagy nem úgy produkálna, nem elégülne ki stb stb, szóval ez sok lelki sérülést vonhat maga után, ezért is lett megbeszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!