Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajoknak szól. És nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak szól. És nem kell itt az ártatlant játszani tudom én hogy milyenek vagytok (a nagytöbbségetek). ja és bocsi hogy kérdőjelet írok ide a végére de muszály:D?

Figyelt kérdés
Csajok csak kérdezem,hogy miért jön be nektek az a típusú srác aki megaláz titeket,semmi izomzata nincs vasalja a haját,csajos szerkókban jár,mint egy kedves,jól kinéző srác,aki nagyon megbecsül benneteket? Én 17 vagyok,de sosem volt még csajom(és nem is lesz mert az összes kedvemet elvettétek a csajozástól) mert a lányoknak mindig az előbbi típusú srác jön be míg az utóbbi típusú amilyen én is vagyok nem. Nem kell itt a rizsa hogy "én nem vagyok ilyen" mert mindannyian ilyenekvagytok nagyon kevés kivétel akad max. Csak annyit kérek hogy miért jön be nektek jobban? Miért?
2013. okt. 18. 21:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
azért mert a csajok nagy tobsége felszínes r.i.b.a.n.c aki csak az egója miatt van pasija... bejonnél nekik te is ha egy hummered lenne vastag tárcával...
2013. okt. 18. 21:42
 22/27 anonim ***** válasza:
ez már annyira de aaaaaannyira unalmas, h nem igaz...... miért általánosítasz? az én párom nem aláz meg.... na?
2013. okt. 18. 21:42
 23/27 anonim ***** válasza:
Mit kell ennyire hisztizni? És még te b*zizol le másokat? Nem tetszettél egy csajnak és máris mindenki k*csög? Szállj már magadban, egyáltalán milyen jogon beszélsz így másokról? Menjél gyúrd szét magad és a csajok közelébe se menj inkább, mindenkinek jobb lesz úgy.
2013. okt. 18. 21:48
 24/27 anonim ***** válasza:
Áhh... szép dolog az általánosítás:)
2013. okt. 18. 21:48
 25/27 HotChoc ***** válasza:
Kezdődik már az általánosítás...képzeld, az én pasim nem aláz, nem vasalja a haját (na AZ kéne még), egyetlen darab csajos szerkója sincs, és nem is lesz ilyen, emellett nagyon kedves, jóképű és imádjuk egymást. Tehát, ezek szerint nem vagyok lány, mivel ugyebár MIIIINDENKI kivétel nélkül páwa pasit akar, míg én szimplán rosszul vagyok ezektől a mai díszb...iktól, hm?
2013. okt. 18. 21:54
 26/27 anonim ***** válasza:
erőteljesen kerülöm és szerintem nevetségesek a feszülősnacis, hajvasalós srácok. sosem tetszettek. van barátom, ő sem ilyen. normális. tény, ad magára, foglalkozik a hajával, azzal, h hogyan öltözik, de ez csak igényesség. azért ne általánosítsunk már ennyire... mellesleg megaláz?! ha megalázna hozzá se szólnék ..
2013. okt. 18. 22:22
 27/27 anonim ***** válasza:
16 vagyok, sosem volt még barátom, de nem is nagyon érdekel, ráérek, van fontosabb dolgom is mint pasikat hajkurászni xd Ha ennyire zavar a dolog, legyél te is "díszb*zi" ahogy mondtad és ha a lányok tényleg olyanok, mint amiknek írtad őket, egyből lesz barátnőd..A végén talán rájössz, hogy tévedtél... További sok sikert^-^
2013. okt. 23. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!