Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdőjelet csak ezért a hülyeségért. -. -? az értelme ez alatt van. (:
na szóval.. itt a nyár, napsugár, meg minden, és nincs pasim..: oo
ez gáz.. szerintem.. mindenki itt nyáladzik a pasijával én meg nem. -.- : o
és most jön a szokásos sablon kérdés..^^
hogy szedjek össze magamnak egy fiút?: o
15/L
Miért, szerinted csak pasival lehet értelmesen eltölteni egy szabadidőt?
Mert szerintem egy csomó másféle módszer is van arra, hogy egyedül vagy akár a barátnőiddel csinálj valami hasznosat. Sőt, pasi sem kell hozzá:-)
Ha meg akarsz pasit, akkor meg menj el valami szórakozóhelyre. Bár kétlem, hogy ott normálisat fogsz találni, kivéve akkor, ha szerencsés vagy.
Szóval, minek neked a fiú? Mert amúgy alapból szeretnél már régóta? vagy mert itt a nyári szünet és a többi barátnőd a pasijával fog lógni, te pedig egyedül vagy? vagy muszáj valakivel eltölteni az időd, hogy ne legyen unalmas?esetleg valami más..?
előszőr tisztázd magadban, hogy minek kell pasi, aztán ha úgy van, rájössz magadtól is, hogy lehet most nem is kell.
De tudod te amúgy magadtól is, hogy hogy szerezz össze egy pasit. Egy 15 évesnek ez már nem jelent problémát , főleg manapság:-DD
barátnőim nem hívnak el sehova, bulizni nem szoktam, azért értelmes maradok ennyire..:D csak azért úgy piszkál a gondolat, hogy nekem nincs senkim, nekik meg van...
hát lehet hogy valakinek nincs vele probléma de nekem van..:D jó fej vagyok, de nem vagyok szép..^^:D
Természetesen te is találhatsz magadnak párt, még akkor is, ha nem vagy túl szép. Én sem vagyok az, teljesen átlagos vagyok readásul alacsony és gizda semmi mellem nincsen.
De tetszettem már fiúknak. Még így is.
Egyébként meg emiatt nem kéne aggódnod, hiszen 15 éves vagy. Ennyi idősen nem baj, ha valakinek nincs pasija, persze ezt másképp látod a sulidban, barátnőid között stb.
Mindegy. Én azt mondom, hogy vegyél magadnak új ruhákat dobd fel a ruhatáradat valami új cuccal, esetleg valami új frizura ami jól áll neked. De semmiféleképp se úgy kezdj el öltözködni, mint egy ribi. Tehát nem kell miniszoknya, magassarkú, meg agyon sminkelt arc, hogy valaki felfigyelhessen rád-.-. Így maximum csak könnyű prédának fognak nézni.
De mint írtam, én 19vagyok és nekem sincs most pasim. De nem esem kétségbe, mert így sem dől össze a világ.:-D
Majd megtalál a szerelem, akkor amikor nem számítassz rá.
Ha mindenképpen akarsz pasit, akkor meg a környékeden 'vadássz ' valakire, nem kell ahhoz buliba járni, hogy párkapcsolatot létesíts.
2. voltam megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!