Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak szól. És nem kell itt az ártatlant játszani tudom én hogy milyenek vagytok (a nagytöbbségetek). ja és bocsi hogy kérdőjelet írok ide a végére de muszály:D?
Fiúknak szól. És nem kell itt az ártatlant játszani tudom én hogy milyenek vagytok (a nagytöbbségetek).
Miért sajnáltatjátok itt magatokat, amikor nektek meg mind a plázanyomorékok jönnek be?? Nem, nem kell itt homályosítani, bizonyítékaim vannak.
:D
Szivem figyelj már ide én úgy hogy kur va jól nézek ki úgy még a ronda nőknek sem jöttem be.Nemhogy a plázáknak:D
Ja és am annyit hogy ekem mind1 lenne hogy pláza vagy csúnya csak szeressen,és am gondolom neked is inkább egy izmos erős férfi felsőtest mint egy dagadt szőrős frfi test kéne ;)
Férfi vagyok. Még sosem volt dolgom ilyen lánnyal. Mivel a többség NEM olyan, mint amit te leírtál..
Gyere el Debrecenbe és majd 1 nap után megtapasztalhatod ;)
Én pasi vagyok úgyhogy ez nem jött be :D
A kesergés miatt amúgy.
Jah és nem támadásnak szántam,még mielőtt azzal akarnál visszavágni,hogy nem nekem szól a kérdés.
Elképzelhető, hogy a személyiségeddel van a gond? Mert én körülbelül 5 perce "ismerlek", de már kimenekülnék tőled a világból.
Azt pedig ne gondold, hogy azért, mert lejársz kondizni, már alanyi jogon jár neked barátnő. Arról meg már nem is mondanék semmit, hogy valaki fel akarja adni a csajozást 17 évesen... De tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz.
Én pasi vagyok úgyhogy ez nem jött be :D
A kesergés miatt amúgy.
Jah és nem támadásnak szántam,még mielőtt azzal akarnál visszavágni,hogy nem nekem szól a kérdés.
Nem szokásom beugatni senkinek,de hidd el ez így van. Nem csak én nálam,hanem vagy 50 ismerősömnél is így van,hogy nem sikerül pedig ők is utóbbi típusú srácok. Aztán akármikor látok smárolni mindenhol egy-egy párt kiket látok jó csajokat meg olyan srácokat akikről már messziről leri hogy be buzultak.
"besokalltam a csajoktól hogy rá nem fogok tudni nézni egyre sem b uzi meg nem vagyok :D szal marad a kondizás."
A kondigépet fogod megb_aszni? Vagy annyira kötsögre kigyúrod magad, olyannyira, hogy végül magadba leszel szerelmes? Végülis... utóbbi nem rossz ötlet. Legalább nem lesz viszonzatlan ;D
Szivem figyelj már ide én úgy hogy kur va jól
nézek ki úgy még a ronda nőknek sem jötte....
Édesem, már meg is van a válasz. Ha hozzám vágnának se kellenél. Egy ilyen beképzelt egoista bunkót 5 másodperc után rúgnám ki páros lábbal...
Elképzelhető, hogy a személyiségeddel van a gond? Mert én körülbelül 5 perce "ismerlek", de már kimenekülnék tőled a világból.
Azt pedig ne gondold, hogy azért, mert lejársz kondizni, már alanyi jogon jár neked barátnő. Arról meg már nem is mondanék semmit, hogy valaki fel akarja adni a csajozást 17 évesen... De tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz.
Én nem ilyen vagyok. Én egy kedves megértő ember vagyok,de tudod hogy ma hogy felbaszott az ideg? Minden de minden csajnak az ilyenek kellenek. Fél évig barátkoztam egy csajjal csakis azért,hogy aztmondhassa ma hogy hopsz pasim lett.(ja és ő tisztiában volt a szándékaimmal,és ő mondta a tempót hogy ilyen lassan haldjunk,és am bejöttem neki ;)
Ja és férfiak,akiknek bejött az élet nem kell itt oktatni,biztos ti is olyan pá wa bu zik vagytok akiknek mindenük megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!