Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap tök jól elvagyunk, másnap meg már úgy csinál, mintha nem történt volna semmi se. Miért?
Van egy srác, akit a buszon ismertem meg (közös ismerős által), és azóta általában hetente 1x beszélgetünk is a buszon. Tegnap is nagyon jól elbeszélgettünk, meg hülyültünk, és közel voltunk hozzá, hogy összejöjjünk, de ma meg már úgy csinált, mintha nem történt volna semmi, mintha nem is ismerne, vagy nem tudom...:( És ilyen már többször is volt, hogy ezt csinálta. Miért?:( Van olyan is, hogy a beszélgetésünk utáni napokban mindig rámvigyorog, de aztán azt is abbahagyja egy idő után (pedig visszamosolygok). De most még csak nem is vigyorog.:S Most akkor mi van? Akar tőlem valamit?
16/L
Hány éves a srác?
Ha idősebb akkor lehet h ott voltak a haverji és nem akarja felvállalni hogy ismer. 17-21 éves korban (Nem értem miért)ciki. Ha meg veled eggyidős, szimplán idióta.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!