Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves lány vagyok. Hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány vagyok. Hülyének néznének az emberek, ha azt mondanám, hogy még sosem csókolóztam?

Figyelt kérdés

Mert így is van. Kapcsolatom sem volt még soha.

Nem vagyok flúgos bányarém, normális, egyszerű lánynak tartom magam. Csak így alakult... sosem éreztem magam késznek eddig egy kapcsolatra, sőt, talán még most sem. Ráadásul az utóbbi 1-1,5 évben nem igazán jártam el sehova, legalábbis fiúk között nem igazán voltam.

Az egy dolog, ha még valaki ennyi idősen szűz (mert amúgy az is vagyok) de én még csókolózni sem csókolóztam... és már itt vagyok ennyi idősen. Az emberek többsége már tinikora kezdetén átesik az első csókon. Tök hülyén érzem magam, nem is tudom... olyan szerencsétlen lúzernek, akinek még egy csók sem jött össze, soha.

2013. okt. 17. 23:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*toriák = tirpák
2013. okt. 17. 23:43
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, rendesek vagytok :)

igazából nem is tudom, miért siránkozok itt, mint ahogy egy válaszoló is írta. Tök felesleges... nem érek el vele semmit.. csak szerettem volna erről pár véleményt hallani, fiúktól-lányoktól. de köszi még 1x.

2013. okt. 17. 23:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem emiatt néznek hülyének téged.
2013. okt. 18. 00:02
 14/20 Balanus_concavus ***** válasza:
Elsőre talán kicsit furcsának tűnik, de egyáltalán nem gáz. Lányoknál még erény is lehet az érintetlenség. Én örülnék már annak, ha egyszer a sors egy hasonló nővel hozna össze, manapság ez ritka, már a 16-17 éves lányok is kvázi gyakorlottak. Mindenki marhára tapasztalt meg rutinos, de nincs meg az a tisztaság amire én pl., s még mellettem sok férfi vágyik (persze sok férfinak meg teher egy szűzlány). Benned ez megvan, fordítsd a javadra, ne hátrányként éld meg.
2013. okt. 18. 02:15
 15/20 1112 ***** válasza:
én nem
2013. okt. 18. 02:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Dehogy néznek az emberek hülyének, ne viccelj...és ne is érezd magad annak. Majd mikor 100%-ban biztos leszel abban, hogy na itt az ideje bepasizni, akkor úgy is lesz. De kérlek , az eszedbe se jusson, hogy csak azért bepasizz és lefeküdj egy tök idegennel, mert hülyén érzed magad !
2013. okt. 18. 05:07
 17/20 anonim ***** válasza:
megértelek, én is gáznak tartottam magam emiatt, de most már tudom, hogy egyáltalán nem az. lesz még időd bepótolni,hidd el.:) 20/L
2013. okt. 18. 13:18
 18/20 anonim válasza:
Én 19 éves fiú. és még nem csókolóztam senkivel, de egyenlőre nem is érdekel, jövőmet próbálom alakitani, aztán jöhet a nő, van egy sorrend, Meg 19 évesen bajt a nyakamra. :DD Én még élni akarok.:DD
2013. okt. 18. 13:29
 19/20 anonim ***** válasza:
én 18és fél éves voltam amikor először csókolóztam :D Azóta is együtt vagyok a fiúval. Már 1 éve :D
2013. okt. 23. 10:31
 20/20 anonim válasza:

Ne már azért érezd rosszul magad, mert a 10 éves kislány elment a 14 éves cigàny baràtnőjének. Az már anno szégyennek számít, ha 14 évesen màr otthagytad a tescoparkolóban a szüzességedet, és minden pasit, akit meglátsz lesmárolsz (ez akar lenni az ellenpélda). A VI-VII. Kerület tele van ilyenekkel, de te belátod, hogy ez felesleges. A kérdésed 3 éves, ebből gondolom, hogy valszeg 22 vagy, tehát fiatal felnőtt. Konkrétan előtted az élet. Még 4-5x ennyit fogsz élni. Ha majd el kell jönnie, eljön az idő, mikor te is elveszted.

13/F

2016. szept. 15. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!