Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok. Hülyének néznének az emberek, ha azt mondanám, hogy még sosem csókolóztam?
Mert így is van. Kapcsolatom sem volt még soha.
Nem vagyok flúgos bányarém, normális, egyszerű lánynak tartom magam. Csak így alakult... sosem éreztem magam késznek eddig egy kapcsolatra, sőt, talán még most sem. Ráadásul az utóbbi 1-1,5 évben nem igazán jártam el sehova, legalábbis fiúk között nem igazán voltam.
Az egy dolog, ha még valaki ennyi idősen szűz (mert amúgy az is vagyok) de én még csókolózni sem csókolóztam... és már itt vagyok ennyi idősen. Az emberek többsége már tinikora kezdetén átesik az első csókon. Tök hülyén érzem magam, nem is tudom... olyan szerencsétlen lúzernek, akinek még egy csók sem jött össze, soha.
Ezzel én is így vagyok. Amúgy no prara, szerintem nem késtünk le semmiről :)
19F
Ha az emberek hülyének néznek azért, mert nem ugrottál kútba, akkor megteszed?
Komolyan, a XXI. században élünk, ideje, hogy eljöjjön a valódi individualizmus, és leszarjuk, hogy ki miért néz "hülyének".
Legalább ha megtörténik az első csók, majd az első együtt lét értékelni fogod ,hogy nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is érett leszel a dologhoz! Több ilyen lány kellene :)
én is 19 voltam mikor az első csók (elcsattant)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!