Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19 éves lány vagyok. Hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány vagyok. Hülyének néznének az emberek, ha azt mondanám, hogy még sosem csókolóztam?

Figyelt kérdés

Mert így is van. Kapcsolatom sem volt még soha.

Nem vagyok flúgos bányarém, normális, egyszerű lánynak tartom magam. Csak így alakult... sosem éreztem magam késznek eddig egy kapcsolatra, sőt, talán még most sem. Ráadásul az utóbbi 1-1,5 évben nem igazán jártam el sehova, legalábbis fiúk között nem igazán voltam.

Az egy dolog, ha még valaki ennyi idősen szűz (mert amúgy az is vagyok) de én még csókolózni sem csókolóztam... és már itt vagyok ennyi idősen. Az emberek többsége már tinikora kezdetén átesik az első csókon. Tök hülyén érzem magam, nem is tudom... olyan szerencsétlen lúzernek, akinek még egy csók sem jött össze, soha.

2013. okt. 17. 23:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok. Amúgy no prara, szerintem nem késtünk le semmiről :)

19F

2013. okt. 17. 23:31
 2/20 anonim ***** válasza:

Ha az emberek hülyének néznek azért, mert nem ugrottál kútba, akkor megteszed?

Komolyan, a XXI. században élünk, ideje, hogy eljöjjön a valódi individualizmus, és leszarjuk, hogy ki miért néz "hülyének".

3/20 anonim ***** válasza:
Én nem nézlek hülyének ha ez megnyugtat.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
annyira nem kell emiatt elkeseredni, még rengeteget csókolózhatsz az életben. most azér csókolóznál valakivel mert még nem csókolóztál az úgysem lesz annyira jó. meg annyi erővel lehet pontyon is gyakorolni.
2013. okt. 17. 23:32
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az oldal tele van hozzád hasonló helyzetben lévő fiúkkal.
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Legalább ha megtörténik az első csók, majd az első együtt lét értékelni fogod ,hogy nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is érett leszel a dologhoz! Több ilyen lány kellene :)

én is 19 voltam mikor az első csók (elcsattant)!

7/20 anonim ***** válasza:
100%
És még a női társaidnak a 40%-a ugyan ezt elmondhatja.
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
én mit meg nem adnék, ha egy ilyen lányt sodorna felém a sors a ribik, és az exeikről áradozó csajszik helyett...
2013. okt. 17. 23:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel nem lennél több, ha csókolóztál volna, meg ha nem lennél szűz, most mit változtatna? Semmit. Lehet lenne pár ember, aki hülyének nézne, úgy 5% körülbelül.
2013. okt. 17. 23:41
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem. Miért lennél hülye ha nem csókolóztál? Jaj már. ÉS ha szűz is vagy akkor te vagy a legnagyobb toriák a világon? Neeeee. Hagyd abba. Ne siránkozz, nem késtél le semmiről, bla bla. No kapard össze magad. Figyi, inkább a jövőd építsd mint hogy be palizz. Csak az időd vesztegeted. Mert úgy is vége lesz, akkor meg minek öltél bele időt? Légy szabad, csinálj azt amit akarsz. Fejleszd magad. HA eljön az odő, akkor úgy is el jön az idő. NA. NE SÍRJATOK MÁÁÁ
2013. okt. 17. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!