Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok, de még nem is csókolóztam. Szerintetek?
Nem arról van szó, hogy a külsőmmel lenne gond, vagy hogy nincs egy srác se. Ha akarnék most is összejöhetnék valamelyikkel. Egyszerűen nem hiányzik ez nekem. Van egy távoli srác aki elég csúnyán viselkedett velem, örülök ha azt tényleg elfelejtem. Viszont mikor itt van egy srác akivel minden sima és nem kéne különösebb erőfeszítés, hogy összejöjjek vele, akkor viszont unalmassá válik számomra...
Attól félek örökre ebben maradok. Megszokom azt, hogy milyen jól megvagyok egyedül, kiépítem a saját kis világom, és mikor jön egy srác akkor azért viszont már áldozatokat kell hozni...
Szerintem?
Szerintem önző vagy. Ha tényleg nem érdekelne ez az egész, akkor nem írtad volna ki a kérdést.
Önző vagy, élvezed hogy "játszhatsz" a másikkal, hogy nyeregben vagy.
Nem hozol áldozatokat, de azért megnézném a képed, ha minden srác ignorálna.
Tudnék egy szót ami illene rád, de az fennakadna a szűrőn.
Na, ez van szerintem.
Konkrétan nem írtad, de nekem ebből az jön le.
"Viszont mikor itt van egy srác akivel minden sima és nem kéne különösebb erőfeszítés, hogy összejöjjek vele, akkor viszont unalmassá válik számomra... "
Ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!