Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed szerelme (aki idén lett osztálytársad) összejön egy nagyon idétlen pasival és szinte szétválaszthatatlanok. Ti mit tennétek? Eléggé kétségbeejtő érzés.
Egy csaj aki nagyon bejön nekem régóta összejött ezzel a pasival, de nagyon... Minden szüneten és amikor csak tehetik együtt vannak, úgy érzem mintha egy gátat szabna. Mikor csak a lánnyal vagyok nagyon jól érzem magam (és szerintem Ö is). Azt is észrevettem, hogy felém mintha jobban viszonyulna mint bárkihez a pasiján kívül. Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon rossz érzés látni azt, akibe tényleg szerelmes vagyok, nyalni mással. Hagyjam a fenébe és valahogy felejtsem el, vagy küzdjek? A fiú más osztályba van, de szinte "korlátozza" a lányt, vagyis nem engedi, hogy igyon és hasonló dolgokat csináljon, de még azt is rossz néven veszi ha valaki búcsúpuszit ad a csajnak.
Bocs a hosszú szövegért de kicsit kétségbe vagyok esve. Még hosszú ideig együtt lesznek szerintem. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!