Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egy szokásos unalmas séma , de van egy srác aki tetszik nekem és egyetlen egy probléma van, hogy nem beszéltünk egyszer sem, mégis amióta meg láttam furcsa érzésem van.(hülyén hangzik) De nagyon boldog leszek mikor meglátom! Csak az a furcsa nekem hogy nem is ismerem és mégis ilyet érzek. (EGY idegen ember iránt).Mindig izgatott leszek mikor meglátom...2013. okt. 12. 12:58
1/8 anonim válasza:
Kedveled tetszik neked meg akarod ismerni , ha számodra nagyon szimpatikus embert látsz külsöre az is fel tud kavarni
2/8 anonim válasza:
Figyelj kislány, nyilván elkezdtél romantikus érzéseket táplálni vki iránt, akit te látsz és mindenféle jó tulajdonságokkal ruházod fel tudat alatt, amik neked annyira bejönnek, hogy ráizgulsz az adott személyre. Pedig lehet ezek rohadtul nem igazak ám rá. Nem kell beleélni magad. Ennyi. Most nem tudom mit akarsz ezzel a kérdéssel, hogy szerintünk mi ez az érzés....
3/8 anonim válasza:
Majd ha megismerted:D
Lemerném fogadni,hogy ez az érzés el fogy múlni:(:D
4/8 A kérdező kommentje:
Második válaszoló ezt hozzá tenném: Úgy értettem hogy nem tudom eldönteni ezt az érzést (hogy csak tetszik vagy szerelmes lennék ebbe a személybe)
Amugy tényleg jó tulajdonságokkal próbálom fel ruházni az illetőt miközben (tudom) hogy lehet hogy nem is lenne rá jellemző.
Azt is gondoltam hogy lehet hogy rajongást érzek, ezért nem nagyon tudtam eldönteni a dolgokat!
Amugy nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől eddig :D
2013. okt. 13. 02:30
6/8 anonim válasza:
Szerelmes vagy belé szerintem.Nem csak akkor lehetsz szerelmes ha már ismered az illetőt.Próbálj hozzá közeledni.
7/8 A kérdező kommentje:
Amugy hozzá teszem hogy pár nappal utána mikor írtam ezt a kérdést elhívtam egyet táncolni, de le koptatott és azóta valahogy, durván de el távolodtam tőle, de nem mondanám azt hogy még mindig nem tetszene neked, de távolságot tartok vele.
2013. okt. 19. 15:53
8/8 A kérdező kommentje:
*nekem :)
2013. okt. 19. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!