Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők volt már olyan hogy mélytorkozás közben élvezett a pasi a torkotokba? Milyen érzés volt?
nem. szóltam, hogy szóljon, ha élvezni fog, mert valószínűleg hánytam volna.
neked milyen érzés volt?
ja, hogy te vagy a pali.
azt gondolom, hogy jó lehet beleélvezni. de ha a te torkodon tuszkolnának egy nagy fa@zt kíváncsi lennék mit mondanál. :D
elég a könnyezéssel meg a hányingerrel megküzdeni.
pont tegnap néztem egy kés/alatt-os részt. amiben a csaj mondja, hogy érzéstelenítéssel tanulta meg a mélytorok technikát.
én nem merném kipróbálni ezt a módszert mert félnék, hogy kár keletkezik a torkomban. van ott az a vékony kis izé. francnak sem hiányozna, hogy elszakadjon.
"azt gondolom, hogy jó lehet beleélvezni. de ha a te torkodon tuszkolnának egy nagy fa@zt kíváncsi lennék mit mondanál. :D"
Az első hozzászólásodból úgy tűnt hogy szoktál mélytorkozni. Ha ennyire nem tetszik a dolog, akkor miért csinálod?
Igazi mélytorkozást 2x csináltam. Azt sem ingyen.
Mélyre szívni a farkat meg sokszor szoktam. Az belefér.
Amúgy meg az a nő aki a mélytorokra azt mondja, hogy szereti, az vagy másik bolygóról jött, vagy sokat fizetnek neki érte.
Egyébként meg szerinted az anált miért szokták csinálni a nők? 95 %-a nem azért, mert annyira imádja, hanem azért, mert ti imádjátok. Szóval ez nagyon álszent kérdés volt.
Valahogy nekem nem lenne pofám egy nőt erre rávenni. Undorító és megalázó. Ha valakit szeretek, nekem magamnak sem esne jól, ha ilyet csináltatnék vele.
F 30
"Amúgy meg az a nő aki a mélytorokra azt mondja, hogy szereti, az vagy másik bolygóról jött, vagy sokat fizetnek neki érte."
Nem álszent kérdés volt, csak kíváncsi voltam hogy mit válaszolsz. És tetszik a válaszod, őszinte. A legtöbb nő, itt a GYK-n is, azt hazudja hogy szereti, pedig ahogy te is mondod, ez nyilván nem igaz. Na, az ilyen nőket nem szeretem. Az általad említett anális szex is ilyen. A nők bevállalják, vagy azt hazudva hogy szeretik, vagy azt hogy nem is jó, nem is rossz, el lehet viselni ezért megteszik pasi kedvéért. Nem tudom melyik a rosszabb? Nekem az sem tetszik, ha egy nő azt mondja hogy a pasi kedvéért csinálj, mert szereti őt. De ezt fordítva is lehetne nézni, vagyis ha én szeretem a barátnőmet, akkor nem fogom s*eggbeb*aszni, mert tudom hogy nem élvezi, csak azért teszi meg, mert tudja hogy örülnék neki.
Azt írtad kétszer csináltad eddig a mélytorkot, de azt sem ingyen. Ha nem ingyen akkor miért? Pénzért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!