Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan fiú van manapság, akiről az idősebb nők azt hiszik, bomlanak utánuk a lányok, miközben sehol semmi?
A minap jutott az eszembe ez a kérdés. Éppen sütit vettem az egyik kisboltban, ahol beszélgettem a tulajdonosnővel.Éppen nem volt vevő, én amúgy is szeretek beszélgetni, ő is örült, hogy kis szín jött az unalomba. Szóba kerültek a lányok, mondtam, hogy nincs kapcsolatom.Nyugtázta, hogy akkor alkalmikra hajtok. Mire én válaszoltam, hogy nem, semmi közelebbi nem volt lánnyal már régóta. Erre elképedt és nehezére esett elhinnie.Azt mondta, hogy ez valami döbbenetes.
Nem ő volt az első, más is mondta már ezt. Amikor megkérdezték, hogy lehet ez, azt mondtam, hogy nem az ő fejükkel gondolkodnak, akikkel próbálkoztam.Jobb válasz nem jutott az eszembe.
Úgy hallottam, hogy mások is vannak ebben a helyzetben. vajon mennyien lehetünk?
"De persze kifogásokat gyártani sokkal könnyebb!"
Ahogyan beszólni is.
Nem ilyen egyszerű ez sok ember esetében. Pl. mi van, ha reggeltől estig dolgozik? Vagy egy isten háta mögötti helyen van a melója? Vagy tartósan munkanélküli? Vagy, ami szintén gyakori, hogy jár társaságba, csak éppen totál nem érdekli a csajokat úgy, mint férfi?
Csak gondoltam, írok egy pár példát.
Ha reggeltől estig dolgozik, vagy isten háta mögötti helyen van melója, akkor mégis hogyan akar kapcsolatot ápolni? Egy kapcsolathoz még ezerszer több energia kell, mint az ismerkedéshez! Ha munkanélküli, akkor megint csak gondok lehetnek a kapcsolatban, de legalább ideje van, simán eljárhat társaságba, nem zárja ki...
Ha meg nem viselkedik férfiként (mert folyton rinyál és kifogásokat gyárt), akkor ne is várja el, hogy a nők férfiként kezeljék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!