Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok olyan fiú van manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan fiú van manapság, akiről az idősebb nők azt hiszik, bomlanak utánuk a lányok, miközben sehol semmi?

Figyelt kérdés

A minap jutott az eszembe ez a kérdés. Éppen sütit vettem az egyik kisboltban, ahol beszélgettem a tulajdonosnővel.Éppen nem volt vevő, én amúgy is szeretek beszélgetni, ő is örült, hogy kis szín jött az unalomba. Szóba kerültek a lányok, mondtam, hogy nincs kapcsolatom.Nyugtázta, hogy akkor alkalmikra hajtok. Mire én válaszoltam, hogy nem, semmi közelebbi nem volt lánnyal már régóta. Erre elképedt és nehezére esett elhinnie.Azt mondta, hogy ez valami döbbenetes.

Nem ő volt az első, más is mondta már ezt. Amikor megkérdezték, hogy lehet ez, azt mondtam, hogy nem az ő fejükkel gondolkodnak, akikkel próbálkoztam.Jobb válasz nem jutott az eszembe.

Úgy hallottam, hogy mások is vannak ebben a helyzetben. vajon mennyien lehetünk?

2013. okt. 17. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most akkor mi van?
2013. okt. 17. 20:17
 12/19 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz, 55 %?
2013. okt. 17. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
... Vagy csak kedvesek akarnak lenni és udvariasságból mondják. :)
2013. okt. 17. 21:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Elég meggyőzőnek tűnt, ahogy megdöbbent, kedves 81 %. akkor nagyon jó színésznek kell lennie.
2013. okt. 17. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
# 10: Először is, tudom, vén vagyok, de az "én időmben" ez úgy zajlott, hogy a fiúk meg a lányok keresték egymás társaságát, ismerkedtek, haverkodtak, a legkülönfélébb közegekben, és amikor bejött valaki a társaságból, akkor beindult a csipkelődés, flörtölgetés, udvarolgatás, és ebből lettek a kapcsolatok. Olyannal, akit már ismertünk, nem kellett hülye kérdéseket feltenni egymásnak, hogy "korod?" "hobbid?", hanem spontán alakultak ki a beszélgetések a legkülönfélébb témákban, és ezzel párhuzamosan kialakult a szikra is... Nem volt kérdés, hogy ki kinek jön be, mindenki tudta már azelőtt, hogy összejöttek volna... hát így...
2013. okt. 17. 21:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez eddig rendben is volna, csakhogy elfelejted, hogy manapság nagyon sok ember van egyedül. Onnan elindulni pedig borzasztóan nehéz.
2013. okt. 17. 22:02
 17/19 anonim ***** válasza:
De miért vannak egyedül? Pisztolyt tartottak a fejedhez, hogy ne járj társaságba? Valamilyen tanfolyam, közös érdeklődési kör, hobbi, kiránduló társaság, önkéntes munka, gyülekezet... annyi lehetőség van ám! De persze kifogásokat gyártani sokkal könnyebb!
2013. okt. 17. 22:11
 18/19 A kérdező kommentje:

"De persze kifogásokat gyártani sokkal könnyebb!"

Ahogyan beszólni is.

Nem ilyen egyszerű ez sok ember esetében. Pl. mi van, ha reggeltől estig dolgozik? Vagy egy isten háta mögötti helyen van a melója? Vagy tartósan munkanélküli? Vagy, ami szintén gyakori, hogy jár társaságba, csak éppen totál nem érdekli a csajokat úgy, mint férfi?

Csak gondoltam, írok egy pár példát.

2013. okt. 17. 22:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha reggeltől estig dolgozik, vagy isten háta mögötti helyen van melója, akkor mégis hogyan akar kapcsolatot ápolni? Egy kapcsolathoz még ezerszer több energia kell, mint az ismerkedéshez! Ha munkanélküli, akkor megint csak gondok lehetnek a kapcsolatban, de legalább ideje van, simán eljárhat társaságba, nem zárja ki...

Ha meg nem viselkedik férfiként (mert folyton rinyál és kifogásokat gyárt), akkor ne is várja el, hogy a nők férfiként kezeljék.

2013. okt. 17. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!