Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha egy fiú haveromat kérem meg, hogy szerkessze a fehérneműs képeket, amiket a szerelmemnek küldök?
Figyelt kérdés
Ráadásul ez a haver még szerelmes is belém.
Amikor bepróbálkozott régebben, és elküldtem, elhordott mindenféle válogatós ribinek, ezért most kicsit jól esik bosszút állni rajta, meg az összes többi hímen (jelképesen), akik szemétkedtek velem a visszautasításaim miatt.
2013. okt. 17. 17:57
31/39 A kérdező kommentje:
Nem adom magam oda olyannak, akit nem szeretek, leginkább ezért nem.
Hát, az viszont igaz, h lehet nem róla kellene példát vennem.
2013. okt. 17. 18:28
32/39 anonim válasza:
Ezért legfeljebb olyan választ érdemelt volna, hogy ezzel a reakcióval csak téged igazolt, bebizonyította, hogy neked egyedül is sokkal jobb lenne, mint vele, és hogy ha ilyeneket gondol rólad, a barátságodat sem érdemelte meg. Nem azt, hogy bebizonyítsd, tényleg szemét ribi vagy, aki élvezi, hogy fájdalmat okozhat azoknak, akiknek tetszik.
33/39 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, 83%-os.
Csak én arra gondoltam, hogy ha már úgyis ok nélkül képes volt ilyeneket gondolni, akkor adok neki okot. Eléggé meg is sértett.
2013. okt. 17. 18:37
34/39 anonim válasza:
Ha jobb ember vagy nála, abból nem lehet baj. :D Ne adj neki okot.
35/39 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy neked is igazad van, de vadállatot csinál belőlem az, amikor egy ember ok nélkül cseszeget, és bennem van az inger, hogy megtoroljam.
2013. okt. 17. 18:50
36/39 anonim válasza:
Ha én büntetnék, úgy csinálnám, hogy tanuljon belőle, és ne azt, hogy igaza volt. Inkább csak azért is bebizonyítanám, hogy jobb ember vagyok nála, és nem süllyedek a szintjére.
37/39 anonim válasza:
dobj be egy SNICKERS-t és légy újra önmagad
38/39 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Köszönöm szépen azoknak, akik normális választ írtak, felnyitottátok a szemem a pillanatnyi elmebajból! :)
2013. okt. 17. 19:53
39/39 anonim válasza:
Jó, és akkor a képek hol vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!