Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szemétség, ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha egy fiú haveromat kérem meg, hogy szerkessze a fehérneműs képeket, amiket a szerelmemnek küldök?

Figyelt kérdés

Ráadásul ez a haver még szerelmes is belém.

Amikor bepróbálkozott régebben, és elküldtem, elhordott mindenféle válogatós ribinek, ezért most kicsit jól esik bosszút állni rajta, meg az összes többi hímen (jelképesen), akik szemétkedtek velem a visszautasításaim miatt.

2013. okt. 17. 17:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Írtam volna, hogy az ilyen nem barát, de úgy tűnik, te is legalább olyan szemét vagy, mint ő, megérdemlitek egymást. Egyébként igaza lehet a többi válaszolónak, egy ilyen bosszú kockázatosabb lenne neked, mint neki.
2013. okt. 17. 18:08
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem tenném.
2013. okt. 17. 18:09
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
az biztos h egyikőtök se normális
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg barátodként tekintenél rá, nem szemétkednél vele... Isten őrizz olyan "barátoktól" mint amilyen te vagy.

Majd ha egyszer az életben visszanyal a fagyi, akkor ne lepődj meg.

15/39 anonim ***** válasza:
93%

Bosszúnak kicsinyes ráadásul pont olyannak fogsz tűnni amit mondott. Ri.bancnak, mert olyan képeket láthat rólad (s valószínűleg el is rakja magának is... majd másnak...) amiket csak a "szerelmednek" akarsz küldeni. S előbb utóbb irány a napisz@r... :D :D

S még valami: úgy is veheti, hogy így kínálod fel magad. S azért ebben van is valami, így be fog próbálkozni. Talán sikertelenül, talán sikerrel, de az eredmény ugyanaz lesz: rib.anc leszel, s nem csak az ő szemében.

2013. okt. 17. 18:11
 16/39 A kérdező kommentje:
Engem állított be szemétnek, amiért elutasította + úgy beszélt, mintha az a 2 választásom lenne, hogy vagy összejövök vele, vagy megrohadok egyedül, ezzel pbált zsarolni érzelmileg. Megérdemel egy kis törlesztést.
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyerek úgy sajnálom,.. :(

Ez csak akkor bosszú, ha undorító tested van és azt kell neki nézegetnie..

18/39 anonim ***** válasza:
78%
hát nem tudom, ritka szar egy ember lehetsz, ha azon élvezkedsz, hogy húzod olyanok agyát, akik szerelmesek beléd. minden éremnek 2 oldala van, és gondolom anno nem véletlen küldött el téged a fenébe. amekkora egy önimádó ember lehetsz, raktad magad neki, meg szerintem általában mindenki másnak, és amikor rádnyomulnak, akkor fintorogva küldöd el őket. és ha a szemedbe mondják, hogy ribi vagy, akkor persze ők a csúnya fiúk, igaz? remélem még visszakapod ezt az élettől egy marha nagy pofon formájában.
 19/39 anonim ***** válasza:
79%
Ja egyébként a "szerelmedet" sajnálom legjobban, hármótok közül..
2013. okt. 17. 18:13
 20/39 A kérdező kommentje:

"anno nem véletlen küldött el téged a fenébe"

Álmaiban küldött el max. Én utasítottam el, mire maga mellé akart zsarolni azzal, hogy próbálta rombolni az önbecsülésem.

A szerelmem pedig nem idézőjeles.

2013. okt. 17. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!