Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha egy fiú haveromat kérem meg, hogy szerkessze a fehérneműs képeket, amiket a szerelmemnek küldök?
Figyelt kérdés
Ráadásul ez a haver még szerelmes is belém.
Amikor bepróbálkozott régebben, és elküldtem, elhordott mindenféle válogatós ribinek, ezért most kicsit jól esik bosszút állni rajta, meg az összes többi hímen (jelképesen), akik szemétkedtek velem a visszautasításaim miatt.
2013. okt. 17. 17:57
21/39 anonim válasza:
"elhordott mindenféle válogatós ribinek" ez mi, ha nem az, hogy elküldött a fenébe? még a saját magad által leírt dolgokat sem tudod értelmezni? nem csak köcsög vagy, hanem ostoba is.
22/39 BlackSword válasza:
Hát a srácnak ellenségre már nincs szüksége...
23/39 A kérdező kommentje:
Te nem tudod értelmezni + írni sem tudsz normálisan. Azzal jött, hogy válogatós ribi vagyok, és vagy összejövök vele vagy egyedül maradok, és válasszak, mert meg fogok öregedni és nem fogok kelleni a kutyának sem. Azt mondta, hogy kivárja, amíg ezt belátom, és összejövök vele.
2013. okt. 17. 18:17
24/39 anonim válasza:
teljesen helyesen írok, úgyhogy rossz emberbe kötsz bele ribike :) amúgy meg isten őrizzen az ilyen barátoktól, mint te vagy: "egy önző kis gyökér, barátként szeretem", és azon mesterkedsz, hogy hogyan kínozd. gratulálok. remélem igaza lesz, és tényleg egyedül fogsz megaszalódni.
25/39 anonim válasza:
Amúgy most minek is vitázol? A válasz: Nagy szemetség, igen. Többi kérdés?
26/39 A kérdező kommentje:
Mondatot naggyal kezdünk, szóval pont jóba kötöttem bele. :)
Én régen nagyon kedveltem, sosem hitegettem, mégis ez lett. Megérdemli, amit kap, nem a semmiből jön a szemétkedésem.
2013. okt. 17. 18:22
28/39 A kérdező kommentje:
Pont olyan igaz, mint ő. :)
2013. okt. 17. 18:25
29/39 anonim válasza:
Azt nem értem miért vagytok még haverok? Ha ilyen szemétségekre képes lennél akkor arra miért nem voltál, hogy odaadd neki magad és legalább örült volna a feje. Mindig megbotránkoznak az emberek amikor egy megkínzott megfojtott lányt találnak valahol, sajnos az előzményeket nem szokták elmondani, hogy pontosan ki és miért tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!