Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Napi szintem hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Napi szintem hány orgazmus normális?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

utolsó, te nem szoktál maszturbálni??

és 13 évesen nem maszturbáltál?

mekkora álszent ember vagy :D

2013. okt. 25. 15:53
 12/12 kissg23 válasza:
Számoljunk csak... Napi 10 orgazmus... Ha mindegyikre 10 perc idő kell - de van, akiknek még ennyi se! -, az akkor is csak másfél óra. Ennél több időt még a fészbúkon is elbaltáznak sokan... Vagy csak megnézik a TV-híradót meg 10 reklámot... Azzal meg még az elméjüket is gallyra vágják... Hát akkor már inkább maszturbáljunk másfél órát!!! Az legalább hasznos is és élvezetes is! (Bárcsak nekem is lenne rá ennyi időm... Ja, persze, én is a fészbúkon cseszem el... A francba, holnaptól ez máshogyan lesz!!!)
2013. okt. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!