Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről az indokról? Ezt mondta egy lány amikor csak barátságot szeretne.
Na tudni kell rólam,hogy jó ember vagyok.Ő már a 6. lány volt egymás után aki csak barátságot akar és nála már kifakadtam,hogy miért
Erre azt válaszolta,hogy olyan ritka és jó személyiség vagyok,hogy nem akar elveszíteni.
Ez nekem rosszabbul esett mintha azt mondta volna,hogy csúnya vagy.
Mit gondoltok erről?
Szóval veszekedni szeretnél.
Ezt ám félre lehet érteni!Jó vagyok,de mégse kellek.Ergó lenne esélyem nála ha jobb lennék.
Akkor inkább mondja az igazat!
Miért akarnék veszekedni?
"Na tudni kell rólam,hogy jó ember vagyok.Ő már a 6. lány volt egymás után aki csak barátságot akar és nála már kifakadtam,hogy miért"
Nyilván az ellentmondás nem túl jó önkritika és a hozzáállás és a beszédstílus és az egész összkép egy sírós nyavalygásba ömlesztve.
Gondolom te ezek után mind a 6 csajt el is felejtetted és soha többé nem is kerested meg őket.
Nem biztos, hogy rondának tart...Lehet, hogy csak nem működik valami.
Lehet ritka és jó személyed úgy is, hogy nem biztos, hogy számára is olyan szerelmi varázzsal bír.
Nem akart megbántani, de nem jössz be neki.
Ha azt mondta volna, hogy bocs, de nem tetszel eléggé, akkor meg valószínűleg idejöttél volna, hogy mennyire felszínes az összes nő. Tök mindegy, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!