Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb lány tetszik. Eléggé lerázó. Mit tegyek? Barátságot szeretnék csak. NEM SAJNÁLTAÓS HÜLYE KÉRDÉS!
Szóval ő most megy 2.ba én meg 1.-be.Fészen láttam és nagyon tetszik.Írtam is rá.Ja és 1 suliba járunk majd.
Már 2x megpróbáltam vele ismerkedni.Megy is.Mert kérdeztem ,hogy zavarom-e ha írok neki.Azt mondta nem zavarja.
De kérdezek tőle valamit nem kérdez vissza.Leggyakrabban a "jah-t" használja.
Vajon mit csinálhatok rosszul.Pedig ügyelek a helyesírásra és kedves is vagyok.Pedig nem nagyon vagyok kedves lányokkal.
Pedig tényleg csak barátságot akarok.Jó lenne egy ilyen lány barát ,haver is.Vajon hogyan tovább.Mert eddig nem nagyon barátságos.Mivel tudnám elérni ,hogy barátságos legyen?
Normális komikat kérek.15f Történt veletek hasonló.Írjátok már lee.
Azt hiszi, otthon csorgatod a nyálad a gép előtt, vered a kis kukidat és meg akarod dugni.
Ezért nem foglalkozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!