Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb lány tetszik. Eléggé lerázó. Mit tegyek? Barátságot szeretnék csak. NEM SAJNÁLTAÓS HÜLYE KÉRDÉS!
Figyelt kérdés
Szóval ő most megy 2.ba én meg 1.-be.Fészen láttam és nagyon tetszik.Írtam is rá.Ja és 1 suliba járunk majd.
Már 2x megpróbáltam vele ismerkedni.Megy is.Mert kérdeztem ,hogy zavarom-e ha írok neki.Azt mondta nem zavarja.
De kérdezek tőle valamit nem kérdez vissza.Leggyakrabban a "jah-t" használja.
Vajon mit csinálhatok rosszul.Pedig ügyelek a helyesírásra és kedves is vagyok.Pedig nem nagyon vagyok kedves lányokkal.
Pedig tényleg csak barátságot akarok.Jó lenne egy ilyen lány barát ,haver is.Vajon hogyan tovább.Mert eddig nem nagyon barátságos.Mivel tudnám elérni ,hogy barátságos legyen?
Normális komikat kérek.15f Történt veletek hasonló.Írjátok már lee.
2012. aug. 17. 13:32
11/15 A kérdező kommentje:
És azt ,hogy fogalmazam meg neki?Ebben tud valaki segíteni????????????????
2012. aug. 17. 19:59
12/15 anonim válasza:
hivd el valahova ;) keress közös témár zene stb :D 13/L
13/15 A kérdező kommentje:
Értem azér köszi :D
2012. aug. 19. 12:45
14/15 anonim válasza:
Barátkozni? Mi van, meleg vagy, vagy mi??? Ebben a korban a lányokat nem barátnak akarják a palik, hanem a csajuknak hosszabb-rövidebb időre. Férfi és nő között nincs barátság! Max. a szex után :-)
15/15 anonim válasza:
Szerintem ha tetszik neked nem csaka barátja akarsz lenni... Vagy rosszul gondolom? Lehet h nehezen ismerkedik, legy magabiztos és kezdeményező, ha meg le se sz*r akkor egy percet ne pazarolj rá! Én már éltem át ilyet ha van egy csinos lány akibe belezugsz de nem erdekled hagyd békén mert utána meg rosszabb lesz NEKED! Inkább olyanokrá hajts akiknek te josz be amíg singli vagy nem baj ha "több vasat tartasz a tűzbe". Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!