Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy barátságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy barátságot (fiú-lány) erősíteni?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány és alapjáraton nem csak barátkozni szeretnék (vagyis nem csak barátja szeretnék lenni a későbbiekben) de most egy erős barátság is megtenné. Beszélünk kb. heti 3x általában, van hogy heti 1x 1-2 órát telefonon de volt (régebben) 6-8 órát is (telefonon és személyesen is). Most barátkozok az ő baráti körével, de sajnos nem nagyon jönnek be de próbálkozok és ezt értékeli.

Amúgy együtt (családokkal) sok közös programunk van együtt, (pl. hetes nyaralások, sí, kori, stb). De akkor se túl erős a barátság. Persze beszélgetünk mindig,de nem enged be a 'személyes zónájába' pedig én beengedtem. A beszélgetésben sincs semmi személyes csak részemről, de ő nem nyílik meg, miért nem?

Már kértem, hogy ő is beszéljen a személyes dolgairól megbízhat bennem blablabla, de nem nagyon hatott rá. Mit tegyek hogy erősebb legyen a barátságunk?? Vagy a pasik nem mernek a olyan személyes dolgaikról beszélni ami nyomasztja is őket?

Jahj de nem értem én a pasikat.....

2011. jan. 2. 20:17
 1/9 acel ***** válasza:

Én pl csak bizonyos személyeknek nyílom meg igazán. Ki kell érdemelni! Nem sértésből mondom, lehet hogy ő ilyen nem képes még mindig megnyílni számodra. Erősíteni hát talán legyél vele többet együtt.

És igen nem nagyon szoktunk nyomasztó dolgokról beszélgetni, másnak bár ha már régóta ismered, akkor lehet hogy kellene, hogy meséljen neked magáról.

2011. jan. 2. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
szekszell
2011. jan. 2. 20:22
 3/9 A kérdező kommentje:

De ő is mindig mondja, hogy "bizalmatlan" vagyok "miért nem nyílok meg neki?"

És általában körbe kérdezi az adott témát és "rákényszerít" így hogy elmondjam.

De akkor én is "körbekérdezhetem"?

2011. jan. 2. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:

ha ő is kérdezget, tedd te is, ha faggat, tedd te is:)

lehet ő ilyen "kéretem magam" fajta:)

de ne erőltesd, ha nem jön össze többszöri próbálkozás után, akkor más módszer kell. ne ijeszd meg:)

L/16

2011. jan. 2. 21:00
 5/9 acel ***** válasza:
Ez szerintem majdnem ilyen alapszabály, hogy amit ő megkérdez azt te is megkérdezheted(vagy inkább azonnal kérdezd is meg!:) lehet hogy tényleg kéreti magát, de ha te válaszolsz neki mindenre, akkor ő mért mondja hogy nem nyílsz meg?
2011. jan. 2. 21:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Én se vagyok túl nyitott fajta, főleg ha személyes témáról van szó, de "rávezet" így elmondom neki. Amúgy nem azonnal jövő téma, tehát valamikor nekem van olyan személyes problémám amiről nehezen beszélek, de most pl neki és egy szót se nyög ki, inkább kitalál hülyeségeket. Persze ha ő akar rólam vmit megtudni akkor mindig minden áron. Most nem tudom mennyire mehetek el..-?
2011. jan. 2. 21:37
 7/9 Funktasztikus ***** válasza:
eyg féltéglával...
2011. jan. 2. 21:41
 8/9 acel ***** válasza:
Hát ha eléggé megbízol benne akkor szerintem nyílj meg, nem várhatod el a másiktól hogy mindent elmondjon magáról ha te sem tudsz/akarsz megnyílni előtte, am ha körbekérdezget akkor valószínűleg kedvel, és azért kérdezget mert tudja ha elégszer felteszi / jól körbe kérdez akkor úgy is elmondod. Volt már olyan hogy besértődött egy kérdéseden? mert ha nem akkor szerintem nyugodtan kérdezősködhetsz! 22f
2011. jan. 2. 22:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Annyira jó volt, megpróbáltam belekérdezni egy dologba de nem esett le neki mit akarok, így terelte a témát. Aztán végül is úgy hoztam fel a témát, hogy kimondja annak a nevét akiről beszélni akartam vele személesen, és akkor rákérdeztem nyíltan. Számítottam rá hogy leharapja a fejem hogy miért kérdezek ilyet, meg gondoltam psiból van nem szeret az érzelmeiről beszélni. De NEM+! Az elején nem, de a végén már tökre megnyílt, tanácsokat kért, megkérdezte hogy én mit csinálnék a helyébe.... vagy 2 óráig besélgettünk, nagyonnagyon jó volt!:D
2011. jan. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!