Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek egy normálisan kinéző lánynak se?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya srác.182 cm magas 73 kiló,izomsan vékony.Egyszerűen öltözködök.
De sosem vesznek észre a lányok.Csak a nagyon szélsőséges esetek.Miért van ez?:(
20f
2013. okt. 15. 21:54
2/10 anonim válasza:
lehet hogy nem vagy csúnya de valami más probléma van veled..
3/10 anonim válasza:
Inkább örülnél annak a "szélsőséges esetek"-nek, vannak akiknek még azok sem adatik meg.
Kicsivel kell kezdeni, utána jönnek a nagyobb falatok.
4/10 anonim válasza:
küldj egy képet privátba és megmondom jogosan tartod e magad normális kinézetűnek , vagy sem ;))))
egy dekoratív 20/L
De aztán tényleg izmos legyél :::D:D:DD
5/10 anonim válasza:
182 centihez 73 kilóval nem lehetsz "izmos".
Maximum szálkás.
6/10 anonim válasza:
Küldj egy képet. Kíváncsi vagyok rád.
Majd én megrontalak. :d
7/10 anonim válasza:
17 l
Küldj egy képet légy szíves:))
8/10 anonim válasza:
lehet az izmosan vékony alatt a szálkásat érti, de nem baj azért továbbra is várom a képet :D
20/L
9/10 anonim válasza:
Szerintem azért, mert felszínes vagy.
10/10 A kérdező kommentje:
Lehetek felszínes de akkor sem kezdek olyan lánnyal aki nekem nem tetszik!Ők se teszik meg velem.
2013. okt. 15. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!