Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik belefáradtak beleuntak a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

2013. okt. 15. 20:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
Drága hölgyeim! Csak az kellene hogy válaszoljatok ha ír valaki! Mert úgy nehéz ismerkedni ha nem beszélgetünk!
2013. okt. 16. 19:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Én is belefáradtam már. 170cm-vel szinte esélytelen az ember a nőknél, ráadásul ha kicsi a farkad, na az még egy másik testi hiba. A kettő együtt nem túl megnyerő. Amúgy csináltam az eredeti profilom mellé egy kamu női profilt is, ebből láttam, hogy a társkeresők tele vannak alacsony iskolázott férfiakkal ilyen 168-172cm közötti átlag alatti magassággal. Ezt el kell fogadni, és kész. Nem fogok harcolni a magassarkúkkal szemben, mert nincs értelme..
2013. okt. 16. 20:58
 23/26 anonim ***** válasza:

Ma 19.18as: A tarskeresö oldalakra erted vagy itt? Mert en peldaul ket üzenetet kaptam. Mikor külön leirtam, hogy jol elvagyok egyedül. Meg amugy se latom sok ertelmet az itteni ismerkedesnek.

22L

2013. okt. 16. 21:07
 24/26 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mert nem lehet ismerkedni sehol sem! Vagy csak velem nem akarnak? Nem tudom! De nem is érdekel csak szeretnék találni valakit akivel jól érezhetjük magunkat.
2013. okt. 16. 21:12
 25/26 anonim ***** válasza:

21

Drága uraim!

Csak az kellene, hogy elérhetőséget is csatoljatok a levélhez, mert a csajok többsége nem előfizető a társkeresőkön, csak várja hogy írjanak neki.

2013. okt. 17. 16:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Én írok elérhetőséget is de hiába! Úgy sem jön válasz!
2013. okt. 17. 19:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!