Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik belefáradtak beleuntak a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

2013. okt. 15. 20:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én már lassan 10 éve.....

29F

2013. okt. 15. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy vannak.

Nekem is elég volt az egészből, majd egyszer belép valaki úgy az életünkbe (gyermekem van), hogy nem is számítok rá, de már elég volt a társkeresőkből és abból, hogy minden ismerősöm lépten-nyomon ajánlgatja a számomra nem normális ismerőseit, pedig még az ízlésemet is ismerik személyiség terén. 31N

2013. okt. 15. 20:58
 13/26 anonim ***** válasza:
Jelen, de aztán midig erőt veszek magamon. Bár a lányok visszajelzései alapján sok értelme nincsen.
2013. okt. 15. 21:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Kezdek...2 éve egyedül és azóta csak az elutasitások..illetve csak azoknál akiktöl komolyabban akartam valamit..de érdekes hogy amig volt barátnöm addig kellettem volna egy rakat csajnak..hozzáteszem nem is akármilyennek...de hiszem hogy egyszer eljön az a lány :)
2013. okt. 15. 21:28
 15/26 anonim ***** válasza:
Bele is fáradtam, bele is untam, de nem hagyom abba! :)
2013. okt. 15. 21:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem akik csak pár éve szinglik, ne nagyon bánkódjanak. Én 23/F-ként sose voltam kapcsolatban, mégse adtam még fel, pedig teljesen normális vagyok, mondjuk van egy mércém is ez tény.
2013. okt. 15. 22:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Sosem élveztem igazán, mostanában is csak kötelességből csinálom, ha éppen rá tudom venni magam.
2013. okt. 15. 22:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem sikereim voltak a társkeresőkön az ismerkedéssel, de rájöttem, hogy a hiba az én készülékemben van... nem tudok megmaradni senki mellett tartósan, úgyhogy előbb saját magam szeretném rendbetenni, aztán jöhet újra az ismerkedés.
2013. okt. 15. 22:27
 19/26 anonim válasza:

PRÓBÁLOM FELRÁZNI A TÁRSASÁGOT!

Akik kaptak privát levelet, ne vegyék a lelkükre, inkább mosolyogjanak meg rajta ::D:D:DDD

Ne sértődjön meg senki :DDDD

19/L

2013. okt. 15. 22:46
 20/26 anonim ***** válasza:

Igen kezdek belefáradni, rengetegen írnak általában társkeresőkön, de semmi nem lesz belőlük.

Annyira jó lenne már az igazi akinek sokat jelentenék és mindent megoszthatnék vele :(

24l

2013. okt. 16. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!