Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú barátaid/barátnőid voltak eddig?
Figyelt kérdés
Rocker, punk, emo, cicababa, cicafiú, átlagos, akármi más...?
Külső alapján!
2009. nov. 10. 21:43
11/14 anonim válasza:
nálam is elég vegyes a felhozatal:) volt több kocka, metálos, skinhead, discos, progressives :D tck-s is volt, de ....... úh :S nem éreztem magam nőnek mellette
12/14 anonim válasza:
Egy rapper srác, akivel jelenleg is vagyok.
23L
13/14 anonim válasza:
Elsonek egy ertelmisegi volt, aki rockot hallgatott, de nem volt rocker, se nem kocka.
Utana egy ertelmisegi, aki rockot hallgatott, de nem volt rocker. De legalabb kocka volt.
Azota egy kocka van, aki rockot hallgat, es legalabb rocker is.
Azt hiszem, a kozepso volt a legjobb osszeallitas, ha csak a szaraz tenyeket nezem, de a mostanit imadom :)
14/14 anonim válasza:
Barátnőm még nem volt semmi komoly szinten,de akik tetszettek,megfogtak igazán,azok főleg sportos stílusuak voltak,illetve a plázacicák enyhébb,normálisabb verziói kinézetre. Szerintem ez a kettő a legnyerőbb. Ami meg nagyon távol állt mindig is az izlésemtől,az a rocker és egyéb ilyenféle lányok,a nagyon tinilányos stílusúak,a jellegtelen átlag slamposok, a trottyos gatyás deszkásfélék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!