Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik rosszabb? ha egyáltalán nincsenek barátaid, haverjaid . Vagy az ha nincs párod akivel kölcsönösen szeretitek egymást?
köszi a választ.
nekem most sajnos egyik sincs...:'(:S
de pasit sokkal könnyebben tudok szerezni,mint barátokat,haverokat....:S:(
Jó esetben a barátság örök is lehet, ellenben egy párkapcsolattal! Persze mindegyik kell, hogy boldog legyél!
31/L
barátok legyenek, az fontosabb számomra
24/l
Életkor és beállítottság kérdése. Fiatalabb korban inkább fontosabbak a barátok, később viszont a partnerkapcsolat a fontos.
Én egyáltalán nem vagyok kapcsolat-függő, semmilyen téren. 5 év után jöttem össze a jelenlegi párommal, addig hébe-hóba volt valakim, a barátok meg jöttek-mentek az életemben, arra kellettek, hogy tükröt tartsanak elém, megismerjem magam... 24L
Mind a kettő fontos, de ahogy valaki írta előttem, életkorfüggő. Én így 32 éves koromra a párkapcsolatot részesítem előnyben.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!